GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Constantí, la Fatarella i la Mora centren el dissabte casteller

La novetat més destacada ha estat el primer pilar de 6 dels Xiquets de Tarragona
Primer pilar de 6 de l'any dels Xiquets de Tarragona a Constantí | Xiquets de Tarragona

El primer cap de setmana d’agost no té programades massa actuacions, però la tarda de dissabte ha deixat aspectes destacats a les festes majors de Constantí, la Fatarella i la urbanització tarragonina de la Mora.

Els Xiquets de Tarragona estrenen el pilar de 6

A Constantí, el carrer Major ha acollit l’actuació de la festa major d’estiu amb els Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo.

 

Tot i alguna baixa, els Xiquets de Tarragona han ofert el màxim que podien donar. Han obert la diada amb el 2de7. A la segona ronda, han plantat el 4de8, el que seria el seu millor castell de la tarda. A la tercera ronda, han completat el 5de7. A la ronda de pilars, han fet l’aleta al primer pilar de 6 de la temporada.

 

Els matalassers tornaran a actuar diumenge a la tarda als Pallaresos acompanyats dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Nois de la Torre. S’espera que els de Sergi Feijoo puguin oferir millor resultat que el d’aquesta tarda a Constantí.

 

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo han completat la clàssica de set amb el 3de7, el 4de7 i el 2de6.

Castell de vuit de Sant Pere i Sant Pau a la Fatarella

Un any més, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han actuat a la Fatarella, una plaça que sempre els ha donat resultat. Els del barri tarragoní han descarregat el 3de8, el 2de7 i el 4de7 amb l’agulla. A la ronda de pilars, han alçat el pilar de 6. Diumenge als Pallaresos, els de David Lobo esperen portar els dos castells bàsics de vuit.

 

Rodatge de la Joves de Valls a la Mora

El passeig de la platja de la Mora (Tarragona) ha acollit la diada castellera de festa major amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Tirallongues de Manresa, els Nois de la Torre i els Castellers d’Altafulla.

 

La Joves de Valls, encara amb l’eufòria de la Firagost, s’ha pres la jornada amb tranquil·litat. Els del carrer d’en Gassó han completat el 4de8, el 3de8 i el 7de7.

 

Els Tirallongues de Manresa, que tot just tornaven de vacances, han tingut forces portar el 4de8 fins a la urbanització tarragonina. La colla de la capital del Bages també ha descarregat el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

 

Els Nois de la Torre també han ofert un bon paper a la Mora. Els de la camisa blau cel han descarregat el 3de7 amb l’agulla, el 4de7 i el 3de7.

 

Finalment, els Castellers d’Altafulla han plantat el 4de6 amb l’agulla, el 2de6 i el 3de7.