GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba el Carme pels Xiquets del Serrallo

Els Torraires de Montblanc i els Xicots de Vilafranca seran les colles convidades
Imatge d'un assaig amb camisa dels Xiquets del Serrallo a la plaça Corsini | Xiquets del Serrallo

 

Quinze dies després de la diada de Sant Pere, el barri tarragoní del Serrallo torna a estar de festa major. Aquest cop, toca celebrar la festivitat de la verge del Carme i novament els castells hi tornaran a tenir un paper destacat. Dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de Sant Magí, se citaran els Xiquets del Serrallo, els Torraires de Montblanc i els Xicots de Vilafranca.

Serrallo en vol més

Després de les bones diades de Sant Joan i Sant Pere, els Xiquets del Serrallo treballen en nous horitzons per fer-los possible a la jornada del Carme. Els del barri mariner ja han ajuntat en dues ocasions el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7 aquesta temporada i busquen estrenar castells com el 5de7 o el 3de7 amb l’agulla. El darrer assaig de divendres determinarà si els de la camisa blau marí poden fer aquest pas.

 

Fins al moment, la colla que dirigeix Adrià Iglesias porta una bona dinàmica. Ha completat el 5de6 (1 descarregat), el 2de6 (3 descarregats), el 4de7 (3 descarregats), el 4de7 amb l’agulla (3 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 3de7 (6 descarregats + 1 intent desmuntat).

Xicots necessiten el 3de8

Els Xicots de Vilafranca es presenten a Tarragona sense haver fet encara el 3de8, encara que l’han deixat dues vegades en intent desmuntat. Caldrà estar atents a les camises que puguin arrossegar els de Cal Noi Noi per veure si es poden plantejar aquesta estructura bàsica de vuit pisos.

 

La colla que dirigeix Quico Murillo i Quim Mestres no troba el camí en aquest començament de curs. Ha fet el 5de7 (5 descarregats + 1 intent desmuntat), la torre de 7 (5 descarregades), el 4de7 amb l’agulla (8 descarregats) i el 4de8 (2 descarregats) com a màxims castells.

Torraires faran castells de sis pisos

Els Torraires de Montblanc tenen l’objectiu de completar tres castells a la diada del Serrallo. Aquest 2018, els de la camisa grana han intentat el 2de6 en dues ocasions i el pilar de 5 en una. També han fet el 4de6 (3 descarregats), el 4de6 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de6 (3 descarregats) i el 3de6 amb l’agulla (4 descarregats).