La diada de setembre d’Altafulla es queda sense castells de nou

El 3de8 amb l’agulla dels Minyons de Terrassa ha estat l’estructura més destacada
3de8 descarregat de la Colla Joves Xiquets de Valls a la festa major petita d'Altafulla | 3 Rondes

L’actuació de la festa major petita d’Altafulla s’ha quedat sense castells de 9 pisos. A diferència de la temporada passada, les dues colles convidades, Joves de Valls i Minyons de Terrassa, han optat per la prudència a la plaça del Pou i s’han dedicat a rodar les seves construccions amb vista al final de temporada.

Per la seva banda, la colla local, els Castellers d’Altafulla, han tornat a oferir el màxim nivell i s’han anotat una clàssica de set que els fa ser optimistes de cara a final de curs per plantejar-se construccions superiors.

Clàssica i pilar de la Joves

Les caigudes de Sant Fèlix i el 10 de setembre han deixat vuit baixes significatives a la Colla Joves Xiquets de Valls. A Altafulla, els de la camisa vermella han optat per la clàssica de vuit. De sortida, han descarregat un 3de8 lent i amb canvis. A la segona ronda, han completat el 4de8. Han tancat les tres rondes de castells amb el 2de7.

A la ronda de pilars, els del carrer d’en Gassó han fet l’aleta al pilar de 6 amb una aixecadora nova. Després de la cita altafullenca, la Joves tornarà a les places el pròxim 29 de setembre, data en què prendrà part a la Fira de Sant Miquel de Lleida.

Els Minyons fan la Mercè un pis menys

Actuació preparatòria dels Minyons de Terrassa de cara a la Mercè barcelonina del pròxim 22 de setembre. Els malves han descarregat el 3de8 amb l’agulla, el 5de8 i el 2de8 amb folre, tres estructures que diumenge que ve volen alçar un pis més a la plaça de Sant Jaume. Per rubricar la diada, han alçat el pilar de 6.

 

Altafulla torna amb els castells bàsics de 7

Els Castellers d’Altafulla han tingut una festa major petita positiva. Els de Ca l’Ixart han descarregat el 3de7, el 4de7 i el 2de6. Després d’aquesta actuació, els de la camisa lila esperen seguir treballant a l’assaig per plantejar-se un castell de la gamma alta de set de cara a la festa major de Sant Martí del pròxim mes de novembre.

"😍CASTELLS: Tarragona es prepara per una nova diada de gamma extra!" "Els Xiquets de Reus volen folrar Terrassa"