Diumenge casteller de baixa intensitat

Les diades de Tortosa i els Pallaresos tanquen un cap de setmana sense castells de nou
3de8 dels Xiquets de Tarragona a la festa major del Pallaresos | Xiquets de Tarragona

El primer cap de setmana del mes d’agost  ha vist com afluixava l’activitat a les places castelleres. Només Tortosa i els Pallaresos han vist actuar agrupacions de l’elit, però sense que aquestes oferissin grans estructures.

Clàssica de vuit de la Jove de Tarragona a Tortosa

A Tortosa, la diada dels fillols organitzada per la colla local ha pogut gaudir de la visita de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els liles han baixat una mica el ritme respecte a les últimes setmanes i han plantat una clàssica de vuit amb el 2de7, el 3de8 i el 4de8.

 

A la capital del Baix Ebre, els Torraires de Montblanc han estrenat el primer 2de6 del curs. Els de la camisa grana també han assolit el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla.

 

Per la seva banda, els Castellers de Tortosa han tingut una actuació discreta amb el 3de6, dos intents desmuntats de 3de6 amb l’agulla i un intent desmuntat de 4de6.

 

Castells de vuit dels Xiquets i Sant Pere i Sant Pau als Pallaresos

A la tarda, els Pallaresos ha gaudit de la diada de festa major amb un cartell que han format els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Nois de la Torre. Les tres formacions participants han ofert els millors castells que tenen en l’actualitat.

 

Després d’actuar el dia abans a Constantí, els Xiquets de Tarragona han aspirat a més als Pallaresos. Els matalassers han descarregat el 3de8, el 4de8, el 5de7 i el pilar de 6, el segon del cap de setmana.

 

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que el dia anterior havien estat a la Fatarella, han completat el 3de8, el 4de8, el 5de7 i el pilar de 6.

 

Els Nois de la Torre han sortit amb la moral alta d’aquesta localitat de la comarca del Tarragonès. Els de la camisa blau cel han bastit el 4de7 amb l’agulla, el 5de7, el 3de7 aixecat per sota i el pilar de 5 carregat.