Diumenge casteller amb possibilitat de veure construccions de vuit

Sabadell i Olesa de Montserrat tindran colles de les comarques de Tarragona
Els Nens del Vendrell actuaran diumenge a Sabadell | BP Diari

Les diades d’aniversari dels Castellers de Sabadell i la festa major d’Olesa de Montserrat previstes per diumenge comptaran amb colles de la demarcació de Tarragona. Es preveu que les dues jornades puguin veure algun castell de vuit.

 

A Sabadell, a les dotze del migdia, a la plaça de Sant Roc, a banda de la colla local, hi haurà els Nens del Vendrell i els Castellers de Sant Cugat. A Olesa de Montserrat, a la mateixa hora, a la plaça Fèlix Figueras i Agray, s’hi donaran cita els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Castellers d’Esparreguera i els Margeners de Guissona.

 

Castells de vuit a Sabadell

Els Nens del Vendrell, que dissabte hauran participat a la diada de l’Arboç, es podrien plantejar una actuació similar amb el 3de8 com a millor castell. Caldrà estar atent de les camises que puguin arrossegar i del resultat de l’assaig de divendres a la nit.

 

La colla amfitriona, els Castellers de Sabadell, es marca l’objectiu de sumar més castells de vuit pisos. Els de Bea Jiménez es plantegen el 3de8 i el 4de8. El tercer castell l’acabaran de decidir al local en l'assaig previst per aquesta mateixa nit.

 

Els Castellers de Sant Cugat també podrien anar a Sabadell amb alguna construcció de vuit pisos. La colla encara el mes de juny amb la fita de consolidar els màxims castells possibles per arribar en plena a forma a la seva festa major prevista pel pròxim 30 de juny.

 

Rodatge de Sant Pere i Sant Pau a Olesa

Després de l’aniversari de diumenge passat, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau aniran més tranquils a la festa major d’Olesa de Montserrat. Els de David Lobo sembla que descartarien el castell de vuit i es limitarien assegurar els castells de la gamma alta de set. El 2de7, els castells amb l'agulla i el 5de7 podrien ser les construccions escollides.

 

A un mes de la seva festa major, els Castellers d’Esparreguera sembla que també buscarien, com a mínim, construccions de set bàsiques. Per la seva banda, els Margeners de Guissona podrien optar per castells de sis.