L’exposició fotogràfica 'L’endemà del Concurs' arriba per Santa Úrsula

S’inaugurarà aquest dimarts al vespre a la Capella del Roser i restarà oberta fins diumenge 21 d’octubre

 

L'exposició fotogràfica "L'endemà del Concurs" s'inaugurà aquest dimarts a Valls | Visita Valls

Coincidint amb els actes programats de la Fira de Santa Úrsula de Valls, l’exposició fotogràfica 'L’endemà del Concurs' s’inaugurà aquest dimarts, a dos quarts de nou del vespre, a la Capella del Roser, al carrer de la Cort 24. En un principi, l’acte estava previst a les vuit, però aquest canvi d’horari es deu a les concentracions ciutadanes organitzades amb motiu del primer aniversari de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

 

La mostra vallenca, impulsada pel col·lectiu Fort, acollirà obres de la cap de fotografia de TarragonaDigital Laia Solanellas, Emilio Barruz Iglesias, Mireia Comas Franc, Laia Díaz, Lins Griñó Garreta, Josep Pont i Roca, Laura Rodríguez, Jean Segovia Menor, Rodrigo Sicilia Gómez, David Oliete, Ildefonso Cuesta, Gemma Soldevilla Carbonell, Jon TC i Pere Toda Serra.

 

Aquest col·lectiu de fotògrafs procedents de tot el país donen la seva particular visió sobre aquesta cita bianual que les colles vallenques han contribuït a fer gran des de 1932. L’exposició està coorganitzada per Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya i Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela.

 

L’exposició romandrà oberta fins al diumenge 21, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre. El dissabte i diumenge, dies centrals de la Fira de Santa Úrsula, també es podrà visitar en horari matinal entre les deu del matí i les dues del migdia.

Una Santa Úrsula d’exposicions i propostes audiovisuals castelleres

A banda d’aquesta exposició, divendres al vespre s’inaugurarà al Pati de Sant Roc la del 50è aniversari de la construcció dels habitatges de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, mostra que durant el mes de juliol ja es va poder veure al barri vallenc amb motiu de la festa major.

 

En l’àmbit dels projectes audiovisuals, la Colla Joves Xiquets de Valls presentarà aquesta Santa Úrsula dos documentals. Aquest mateix dimarts a la nit serà el torn per Flaixos del passat 1912-1972 de Joan Climent i Ferré. I la mateixa Joves, dimecres, en acabar a l’assaig, presentarà el muntatge Videodansa. Et ballo Catalunya de Marta Arjona Blasco.