Gamma bàsica de vuit i pilar de 6 de la Joves de Valls a Tortosa

El primer cap de setmana de setembre també ha tingut diades a Sant Pere i Sant Pau i les Peces
4de8 de la Colla Joves Xiquets de Valls a Tortosa | Colla Joves Xiquets de Valls

Més enllà de Torredembarra i Cambrils, el primer cap de setmana del mes de setembre ha tingut d’altres compromisos destacats. Les actuacions de les festes de la Verge de la Cinta a Tortosa, les festes de la Unió de Sant Pere i Sant Pau i la festa major de les Peces han estat els escenaris on s’han aixecat construccions.

Una Joves relaxada després de Sant Fèlix

La Colla Joves Xiquets de Valls ha actuat diumenge al migdia a Tortosa amb motiu de les festes de la Cinta. Després de la gran diada de Sant Fèlix, els del carrer d’en Gassó s’han pres la jornada tranquil·la amb el 4de8, el 3de8, el 5de7 i el pilar de 6.

 

A la mateixa diada, els Xiquets de Vila-seca han descarregat el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb l’agulla. Per la seva banda, la colla local, els Castellers de Tortosa, han completat el 3de6 amb l’agulla, el 4de6 i el 3de6.

Sant Pere i Sant Pau torna a les places després de Sant Magí

Dissabte a la tarda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van actuar al seu barri amb motiu de les festes de la Unió. Els del barri cooperativista van completar el 5de7, el 3de7 amb l’agulla i el 4de7 amb l’agulla.

 

Els Xiquets de Vila-seca es van anotar el 2de6, el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el pilar de 5. D’altra banda, els Brivalls de Cornudella van fer el 3de6, un intent desmuntat de 3de6 amb l’agulla, que després van descarregar; i un intent desmuntat de 2de6.

2de6 dels Bous de la Bisbal a les Peces

Divendres al vespre, la colla castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès va actuar a les Peces (Albinyana) amb motiu de les festes d’estiu. Els de la camisa taronja van descarregar el 4de6, el 2de6 i el 3de6 aixecat per sota.

 

Castells bàsics de set del Serrallo a Andorra

A banda de les actuacions a Catalunya, els Xiquets del Serrallo també van enlairar castells dissabte al Principat d’Andorra. Els del barri mariner  van actuar a Encamp amb motiu de l’aplec de la Sardana i van descarregar el 3de7, el 4de7, el 4de6 amb l’agulla i el 2de6.

 

Els Castellers d’Andorra van completar el 3de6 amb l’agulla, el 4de6 i dos intents desmuntats de 3de6.