Igualada, última sortida de la Joves de Valls abans de Sant Fèlix

Els de la camisa vermella compartiran plaça amb la colla local i els Xiquets de Reus
Un castell de nou de la Joves de Valls a Igualada | Colla Joves Xiquets de Valls.

Una altra actuació d’interès del cap de setmana serà la de la festa major en honor a Sant Bartomeu d’Igualada, que tindrà lloc aquest diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Ajuntament. Les colles participants seran la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i la colla local, els Moixiganguers d’Igualada. Es preveuen castells de nou i de vuit de gamma alta. Tampoc no es descarta que la Joves hi pugui portar una estructura gamma extra.

La Joves podria seguir passejant el 2de8 net

La Joves de Valls, que a la capital de l’Anoia farà la seva última sortida abans de la diada de Sant Fèlix, té l’objectiu de descarregar el primer 4de9 amb folre de l’any. A banda dels castells de nou bàsics, els del carrer d’en Gassó també han anunciat el 2de8 sense folre. També treballen el 5de9 amb folre i el 2de9 amb folre i manilles, encara que són dues estructures que tenen més possibilitats que es vegin el 30 d’agost a Vilafranca.

 

L’any passat, els de la camisa vermella van carregar el 2de9 amb folre i manilles a la plaça de la capital de l’Anoia, fet que els esperona a realitzar un bon paper enguany.

Reus a punt per estrenar els nou pisos

Els Xiquets de Reus podrien estrenar el 3de9 amb folre a la festa major d’Igualada. A banda d’intentar assolir el primer castell de nou de la temporada, els de la camisa avellana afegirien el 5de8, castell que van estrenar dissabte al barri barceloní de Gràcia, i el 2de8 amb folre. Caldrà esperar l’últim assaig d’aquest divendres per veure si el programa reusenc va per aquesta línia.

 

Igualada busca la catedral

Tot i caure amb el 4de7 dissabte a Gràcia, els Moixiganguers d’Igualada es podrien plantejar l’estrena del 5de8 a la seva festa major. La torre de 8 amb folre i el 3de8 serien les altres construccions que duria en cartera l’agrupació de la camisa morada.