Mor 'Tino', històric casteller de la Colla Jove de Tarragona

El grup casteller ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials
Ha mort l'històric casteller de la Jove de Tarragona | Colla Jove de Tarragona

El món casteller de Tarragona està de dol. Aquest dijous, 23 d'abril, ha mort Celestino Altès 'Tino' conegut casteller de la Colla Jove de Tarragona.

'Tino' ha estat un històric membre de la colla castellera tarragonina, el qual era un baix habitual durant les dècades dels 90 i 2000 del grup casteller. A més, en paraules de la Colla Jove de Tarragona, «fins a l'últim moment, compromès amb la Colla en el que calgués. Un gran exemple». Celestino era fill, germà, pare i oncle de castellers.

En donar-se la notícia de la defunció de 'Tino' diversos membres del món tarragoní han reaccionat a la trista notícia. L'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha volgut donar l'últim adéu al casteller de la Jove. «Adéu Tino. Sempre has estat un casteller exemplar i sobretot una MOLT BONA PERSONA. Tota la Jove plora avui. Et trobarem a faltar molt.», ha escrit l'alcalde al seu compte de Facebook.  La regidora de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, també ha enviat el condol a la Colla tarragonina.

La Colla Jove de Tarragona també ha rebut el condol de diverses colles de la regió de Tarragona, com la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau o  la Vella de Valls.

"➡ El món casteller confia en poder celebrar la temporada i que es mantingui el Concurs" "👉Els reptes que proposen les colles castelleres durant l'estat d'alarma"