Els Nens del Vendrell sumen el segon 3de8

Els vendrellencs han celebrat el 93è aniversari a la plaça Vella
3de8 dels Nens del Vendrell a la diada del 93è aniversari | David Prats

Calorós diumenge casteller al Vendrell amb motiu del 93è aniversari dels Nens. Al migdia, a la plaça Vella, a més de la colla local, hi han participat els Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia. A diferència d’altres temporades, aquesta actuació no ha comptat amb castells de la gamma alta de vuit. També s’ha vist que les formacions a plaça es troben més endarrerides respecte altres anys.

Tranquil·litat pels Nens

Tot i que s’havia especulat la possibilitat que estrenessin el 4de8, els Nens del Vendrell s’han pres l’aniversari amb relaxació. Han assolit construccions que ja havien fet aquest 2019. Els de Daniel Doria i Francesc Huertas han descarregat la torre de 7, el 3de8 i el 5de7.

 

Un cop ha passat aquesta cita, els vendrellencs tenen el 3de8 (2 descarregats), la torre de 7 (3 descarregades), el 5de7 (1 descarregat) i el 4de7 amb l’agulla (5 descarregats) com a millors construccions.

Sants ensopega amb la torre

Jornada negra pels Castellers de Sants. El que havia de ser l’actuació del retrobament amb la gamma alta de vuit s’ha convertit amb un malson. Els borinots han ensopegat amb la torre de 8 amb folre de sortida, estructura que han deixat en intent. Han redreçat la diada amb el 4de8, el 3de7 i el 4de7 amb l’agulla.

 

Els barcelonins comencen el juny amb la torre de 8 amb folre (1 intent), el 3de8 (5 descarregats), el 4de8 (5 descarregats), la torre de 7 (5 descarregats) i el 9de7 (1 descarregat) com a màximes estructures.

Carro gros de Vila de Gràcia

Els Castellers de la Vila de Gràcia han evidenciat al Vendrell que tampoc es troben en el seu millor estat de forma. Els de la camisa blau marí han descarregat el 4de8 després d’un intent desmuntat, la torre de 7 i el 5de7.

 

Després d’aquesta actuació, els d’Oriol Constantí es queden amb el 4de8 (4 descarregats + 3 intents desmuntats), la torre de 7 (6 descarregades), el 5de7 (6 descarregats) i el 7de7 (3 descarregats) com a màximes fites assolides.