Els Nens del Vendrell tornen a les places després de Santa Anna

Els vendrellencs actuaran al costat dels Castellers d’Altafulla a la festa major de Sant Vicenç de Calders
Els Nens del Vendrell comencem el mes d'agost a Sant Vicenç de Calders | Nens del Vendrell

Sant Vicenç de Calders celebra aquest cap de setmana la seva festa major d’estiu. Un any més, divendres a la nit comptarà amb una diada castellera amb els Nens del Vendrell i els Castellers d’Altafulla. La cita serà, a partir de les deu de la nit, a la plaça major d’aquest poble que pertany a la capital del Baix Penedès.

Retorn tranquil dels Nens després de la festa major

Després d’uns dies descans per pair l’activitat intensa de la festa major de Santa Anna, els Nens del Vendrell comencen el mes d’agost amb deures pendents. Els de la camisa vermella, que van deixar carregada la primera torre de 8 amb folre del curs, esperen reprendre el rumb ambiciós de la temporada diumenge que ve a la festa major de Llorenç del Penedès.

 

De moment, els castells de la gamma alta de set i potser algun castell bàsic de vuit serien les intencions dels de Jordi Cunillera i Guillem Vinyes a la diada nocturna de Sant Vicenç.

 

Els Nens del Vendrell han fet la torre de 8 folrada (1 carregada), el 3de8 (7 descarregats), el 4de8 (6 descarregats), la torre de 7 (9 descarregades) i el 5de7 (3 descarregats) com a millors construccions.

 

Els plans dels Castellers d’Altafulla

Els Castellers d’Altafulla tenen dos compromisos aquest cap de setmana. A més de Sant Vicenç, els de Ca l’Ixart seran l’endemà a la festa major del barri tarragoní de la Mora. En principi, aquesta nit la colla altafullenca plantejarà una diada plàcida amb rodatge d’estructures de sis pisos.

 

Fins al moment, la colla que dirigeix Pol Munté ha fet el 3de7 (3 decarregats), el 4de7 (1 descarregat), el pilar de 5 (1 descarregat), el 2de6 (4 descarregats), el 5de6 (3 descarregats), el 4de6 amb l’agulla (4 descarregats) i el 3de6 amb l’agulla (4 descarregats)