INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Objectius de relleu de les colles participants a Tots Sants

La diada vilafranquina d’aquest divendres començarà les dotze del migdia
Els Castellers de Vilafranca volen descarregar el 3de10fm a la diada de Tots Sants | Castellers de Vilafranca

Vilafranca del Penedès viurà aquest divendres, a partir de les dotze del migdia, la tradicional diada castellera de Tots Sants que servirà de cloenda pels Castellers de Vilafranca. La jornada també comptarà amb la participació dels Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró com a colles convidades.

 

Durant la roda de premsa de presentació, celebrada dilluns a Cal Figarot, els representants tècnics de les quatre agrupacions participants van anunciar que es presentaran a la plaça de la Vila amb la millor actuació.

 

El sorteig d’ordre d’actuació va determinar que els Capgrossos de Mataró siguin els encarregats d’obrir plaça. Els seguiran els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants, que tancaran les rondes.

 

Els verds volen descarregar el 3de10

Els Castellers de Vilafranca aspiren a descarregar el 3de10 amb folre i manilles per Tots Sants, estructura que enguany han coronat en tres ocasions. Seguidament, encararien el 4de9 sense folre que, tot i intentar-lo per Sant Fèlix, encara no han pogut assolir.

 

A banda del castell de 10 i sense folre, la colla que dirigeix Toni Bach té ganes de tornar a completar la torre de 9 i el pilar de 8 amb folre i manilles, construccions que aquest 2019 han pogut sovintejar.

 

Uns Xiquets amb urgències

La temporada dels Xiquets no ha acabat de sortir. De cara a la visita a Vilafranca del Penedès, els ratllats es plantegen el 2de8 amb folre, el 3de9 amb folre i el pilar de 6. Com a tercer castell, dubten entre el 4de8 amb l’agulla o el 5de8.

 

Els Capgrossos es podrien presentar amb el pilar de 8

Després d’un gran mes d’octubre, els Capgrossos de Mataró es volen lluir a Tots Sants. Els de la camisa blau marí tenen l’objectiu de tornar a descarregar el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8 o el 4de8 amb l’agulla. A la ronda de pilars, hauran de mesurar si opten per l’estrena del pilar de 8 amb folre i manilles o repeteixen el de 7.

 

Sants hi tornarà amb els 9 pisos

A diferència de l’any passat, els Castellers de Sants volen oferir un programa de màxims a la capital de l’Alt Penedès. Els de la camisa grisa optarien per repetir el 4de9 amb folre, castell que van assolir per la seva diada. També han assajat el 5de8 i el 3de9 amb folre.

 

Més notícies de la categoria Castells