Sant Pere i Sant Pau continuen passejant el pilar de 6

Els de la camisa verda n’han fet dos aquest cap de setmana
Pilar de 6 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau al barri del Raval de Barcelona | 3 Rondes

Continua la bona dinàmica dels Castellers de Sant Pere i Sant en aquests primers mesos de temporada. Els del barri cooperativista han tingut doble compromís aquest cap de setmana. Divendres, van actuar als Garidells acompanyats de la Colla Joves Xiquets de Valls i dissabte han estat al barri barceloní del Raval al costat dels Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola.

Cinquè espadat de 6 a Barcelona

Al barri del Raval, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han hagut de renunciar al castell de vuit, però han plantat dos castells de la gamma alta de set que poden pujar un pis més perfectament en algun moment d’aquesta temporada.

Han començat l’actuació barcelonina amb un 3de7 amb l’agulla, el cinquè de l’any. A la segona ronda, han plantat el 2de7, el setè del curs. Han tancat les tres rondes de castells amb un 4de7 lleuger. A la ronda de pilars, han sumat el cinquè pilar de 6 de la temporada. Sens dubte, un assaig a plaça de reptes superiors de cara a les pròximes sortides.

Les altres colles participants en la diada que ha tingut lloc a la plaça Gardunya de la capital catalana han estat els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola. Els barcelonins han fet un intent desmuntat de 5de8, el 3de8 i el 4de8 després d’un intent desmuntat. Per la seva banda, Cerdanyola ha carregat la primera torre de 7 de l’any i ha descarregat el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

Castell de vuit als Garidells

Als Garidells, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van poder portar una construcció de vuit pisos. Va ser el 3de8, castell que van triar de sortida. Seguidament, van alçar el 4de7 amb l’agulla i el 5de7. A la ronda de pilars, es van apuntar el pilar de 6.

A la mateixa diada, la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar el 3de8, el 4de8 i el 5de7.

"Els Nois de la Torre es fan grans en una diada de gamma extra" "Els Nens del Vendrell busquen fer el pas a Calafell"