Torraires i Vila-seca fan el 3de6 amb l’agulla al barri Miramar-Les Illes

La diada vilasecana va veure el 3de7 dels Castellers de Castelldefels com a millor castell
Els Castellers de Castelldefels es van anotar el 3de7, el millor castell de la diada vilasecana | Castellers de Castelldefels

Diumenge a la tarda, el barri vila-secà Miramar-Les Illes va viure la diada castellera de la seva festa major. La cita, que es va celebrar a la plaça Miquel Martí i Pol, va comptar amb la participació dels Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc i els Castellers de Castelldefels. La jornada va veure un castell de set i vuit de sis.

Vila-seca i Torraires signen la mateixa actuació

La colla amfitriona, els Xiquets de Vila-seca va tenir una bona jornada en aquest barri de la seva població. Els de la camisa blau cel van començar amb un 3de6 a la primera ronda. Seguidament, es van anotar el 3de6 amb l’agulla, l’estructura més gran que van tirar en aquesta actuació. A la tercera ronda, van descarregar el 4de6.

La formació vilasecana tornarà a les places aquest diumenge a la tarda a la festa major del barri del Centre Vila de Vilanova i la Geltrú on actuaran acompanyats dels Bordegassos locals i els Tirallongues de Manresa.

Els Torraires de Montblanc van oferir els mateixos castells que la formació vilasecana. Els de la camisa grana van completar el 3de6 de sortida. A la segona ronda, s’anotaven el 3de6 amb l’agulla. Van tancar les tres rondes de castells amb el 4de6.

La colla de la vila ducal té la pròxima actuació aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la festa major del Carme del Serrallo (Tarragona) al costat dels Xiquets del Serrallo i els Xicots de Vilafranca.

Castelldefels porta el castell de set

El millor resultat de la diada a Vila-seca el van signar els Castellers de Castelldefels. Els de la camisa groga van oferir una actuació ambiciosa. A la primera ronda, van completar el 3de7. Seguidament, van bastir una torre de 6 molt ben apamada. Finalment, es van anotar el 3de6 amb l’agulla com a tercera construcció.