Tripleta màgica de la Joves de Valls a Igualada

Els de la camisa vermella han descarregat el primer 4de9 amb folre de l’any

L’última estació de la Colla Joves Xiquets de Valls abans de Sant Fèlix ha estat Igualada, on ja té una placa commemorativa del 2de9 amb folre i manilles que hi van fer tot just ara farà una temporada. En aquesta edició, però, tot i que la colla local hi comptava, els del carrer d’en Gassó no hi ha pogut alçar un castell superior al 3de9 amb folre.

Els Xiquets de Reus, que han hagut de descartar el 3de9 amb folre, i els Moxiganguers d’Igualada, que s’han s’apuntat el primer 5de8, han estat els altres punts d’atenció de la diada de la festa major igualadina.

Sense 2 net

No hi hagut 2de8 sense folre de la Joves a la capital de l’Anoia. La canalla ha dit que no era el dia i els vermells han replantejat l’estratègia. Els de Francesc Ramon han perdut la primera ronda després de fer un intent desmuntat de 3de9 amb folre, que sí que han pogut completar a la segona ronda. Seguidament, han alçat el 4de9 amb folre, que era el primer que descarregaven aquest 2018. Han acabat amb un bon 5de8 i el pilar de 6.

A falta de l’assaig de dimarts, els diables vermells es marquen l’objectiu de descarregar el 2de8 net i el 5de9 amb folre per Sant Fèlix. El tercer castell encara l’han de decidir en funció de com es desenvolupin les proves al local.

Reus descarta el castell de nou

A Igualada, els Xiquets de Reus han hagut de renunciar a l’estrena del 3de9 amb folre per falta de camises. Els de Toni Rull han completat la tripleta de vuit pisos amb el 2de8 amb folre després d’un intent desmuntat, el 3de8 i el 4de8.

Els de la camisa avellana esperen arrossegar prou massa social diumenge que ve a la festa major de Cambrils per poder fer l’assalt a l’estructura de nou pisos.

Igualada estrena el 5de8

Els grans triomfadors de la diada han estat els Moixiganguers d’Igualada. La colla amfitriona ha actuat a un molt bon nivell, reeditant, per primera vegada aquesta temporada, i segona al seu historial, el 5de8. Els igualadins també han descarregat la torre de 8 amb folre, el 4de8 i pilar de 6 carregat, que era el primer del seu historial.

La bona dinàmica de l’agrupació de la capital de l’Anoia fa pensar que enguany pot ser l’any que puguin fer l’aleta al 3de9 amb folre. Una data per provar-ho podria ser el Concurs de Castells de dissabte del pròxim 6 d’octubre.


Comentaris