La Vella estrena el 3de8 amb el pilar a Vallmoll

El cap de setmana també ha tingut diades a l’Arboç i Cornudella de Montsant
Primer 3de8 amb el pilar de l'any de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Vallmoll | Colla Vella dels Xiquets de Valls

Més enllà de Sant Magí, Gràcia i el 70è aniversari dels Castellers de Vilafranca, el tercer cap de setmana d’agost també ha tingut diades destacades a Vallmoll, l’Arboç i Cornudella de Montsant. En aquestes tres localitats, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Xiquets de Reus han completat registres a tenir en compte.

Arriba el 3de8 amb el pilar rosat

L’endemà d’actuar al 70è aniversari dels verds, la Colla Vella es va desplaçar fins a Vallmoll per participar en la diada de festa major. Els del Portal Nou van aprofitar la jornada vespertina per rodar les estructures de la gamma alta de vuit. Els d’Albert Martínez es van anotar el primer 3de8 amb el pilar de l’any, el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6.

 

A la mateixa diada, els Xiquets de Vila-seca van completar el 2de6, el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla. Una bona diada amb tres castells de la gamma alta de sis per agafar confiança i encarar amb optimisme la segona part de la temporada.

 

Primer 3de7 dels Minyons de l’Arboç

El diumenge abans de la festa major, l’Arboç va convocar una actuació castellera prèvia diumenge al migdia al carrer Major. La colla local, els Minyons de l’Arboç, es va anotar el primer 3de7 de la temporada. Els de la camisa vermella també van assolir el 2de6 i el 4de6 amb l’agulla.

 

A l’Arboç, també hi van ser els Minyons de Terrassa, que van reaparèixer a les places després d’unes setmanes de vacances. Els malves van descarregar el 3de8, el 2de8 amb folre i el 4de8.

 

Per la seva banda, els Xicots de Vilafranca, que a la tarda també van actuar a Castellbisbal, van fer un intent desmuntat de 4de8, el 5de7, el 4de7 i el 4de7 amb l’agulla.

Gamma bàsica de vuit dels Xiquets de Reus a Cornudella

Els Xiquets de Reus, que dissabte van completar el primer 5de8 de l’any a la festa major de Gràcia, van actuar diumenge a la festa major de Cornudella de Montsant. Els de la camisa avellana van completar el 4de8, el 3de8 i el 5de7.

 

La colla local, els Brivalls de Cornudella, va fer el 3de7, un intent de 3de7 amb l’agulla i el 4de6.

 

 

"CRÒNICA: El 2, protagonista d'un molt bon Sant Magí a Tarragona" "Els Xiquets de Reus estrenen el 5de8 a Gràcia"