S'esgoten en poques hores les entrades per al Concurs de Castells 2018

Minuts abans de les 10, l’organització del certamen ha fet públic l’enllaç per comprar-les i en menys de dues hores s'han esgotat
El Concurs de Castells, fotografiat per Rodrigo Sicilia | Rodrigo

Les entrades per a la 27a edició del Concurs de Castells, que es celebrarà a la Tarraco Arena Plaça el cap de setmana del 6 i el 7 d’octubre, s'han posat a la venda per Internet aquest dimarts 31 de juliol, a partir de les 10.00 del matí. A diferència de l’edició del Concurs del 2016, enguany els organitzadors no han fet públic l’enllaç per comprar-les per internet fins moments abans de les deu del mati per evitar la saturació del sistema informàtic. Ho han fet saber a través de les diverses plataformes digitals del certamen.

Com comprar entrades del Concurs de Castells 2018

Cada persona que ha entrat al portal de l’empresa Clorian, encarregada de la venda, ha tingut dret a comprar un màxim de 4 entrades per intent. L’organització manté el preu de 5 euros per a les entrades de dissabte. En canvi, les de diumenge s’apugen 2 euros i en valdran 14. Aquest increment repercutirà en els premis que rebin les colles.

 

Per diumenge, es posen a la venda un total de 3.680 entrades pel públic, deixant-ne 760 per colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1200 places, 1050 es posen a la venda, i les altres 150 es reserven per als patrocinadors. De cara a la sessió de dissabte, es posaran a la venda un total de 4.080 entrades, deixant-ne 360 per a les colles i 300 per a patrocinadors i promocions. La sessió de Torredembarra del 30 de setembre, que es farà a la plaça del Castell, es gratuïta.