Els Xiquets de Reus volen folrar Terrassa

Els de la camisa avellana hi asseguren, com a mínim, el 2de8 amb folre
Els Xiquets de Reus volen fer folres a la diada de l'Emili Miró de Terrassa | Xiquets de Reus

El Raval de Montserrat de Terrassa acollirà diumenge, a partir de les dotze del migdia, una nova edició de la diada de l’Emili Miró organitzada pels Castellers de Terrassa. A banda dels de la camisa blau turquesa, també hi acudiran els Xiquets de Reus i els Marrecs de Salt. Es preveu una bona matinal castellera amb uns reusencs que volen afrontar reptes destacats a una setmana de la diada de Misericòrdia.

Reus fa una crida a la massa social

La visita dels Xiquets de Reus de diumenge a Terrassa és important. La colla que dirigeixen Edu Valls i Maria Alegret tenen ganes de plantejar-se, com a mínim, el 2de8 amb folre. També depenent del resultat de l’assaig de divendres, els de la camisa avellana es podrien plantar amb el 3de9 amb folre. En cas que no arribi, optarien per les dues estructures de la gamma bàsica de vuit.

La tècnica reusenca vol omplir el pati d’assaig i fer bones proves més enllà de Terrassa. La proximitat amb la diada de Misericòrdia i el Mercadal fa que la colla es prengui molt seriosament aquest tram final de temporada en què el treball amb el 4de9 amb folre, castell que no han pogut descarregar mai en la seva història, s’ha convertit en una de les fites a assolir.

Fins al moment, els Xiquets de Reus han completat el 3de9 amb folre (1 descarregat), el 5de8 (2 descarregats +1 carregat), el 2de8 amb folre (5 descarregats), el 3de8 (9 descarregats), el 4de8 (5 descarregats + 5 intents desmuntats).

Terrassa també es vol folrar

La colla amfitriona, els Castellers de Terrassa, vol retre el millor homenatge a l’Avi Emili. A falta de l’assaig de divendres, els objectius tècnics dels egarencs són majúsculs amb el 4de8, el 3de8 i la torre de 8 amb folre, una actuació completa que no assoleixen des de la temporada 1996.

Salt optarà pels vuit pisos

La tercera colla a plaça, els Marrecs de Salt, que fa unes setmanes que ha tornat del parèntesi estival, es presentarà a Terrassa amb l’objectiu d’assolir els dos castells bàsics de vuit i un de la gamma alta de set.

"Altafulla celebrarà la segona edició de la diada de la festa major petita" "3de9f de la Jove i catedral de 8 dels Xiquets a la Diada Nacional"