Els Xiquets de Tarragona organitzen la diada de Germanor

L’actuació també comptarà amb els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Vila-seca
Un 4de8 dels Xiquets de Tarragona d'aquesta temporada | David Prats

Dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Verdaguer, tindrà lloc la diada de Germanor amb la participació dels Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Vila-seca. Per matalassers i mariners serà la darrera aparició abans de la diada de Sant Joan del pròxim 24 de juny a la plaça de la Font.

Assegurar els castells de vuit

Pels Xiquets de Tarragona, l’actuació de dissabte serà per mantenir l’estabilitat amb els castells de gamma bàsica de vuit i començar a pensar en reptes superior de cara a Sant Joan. Les últimes sortides com es tenien previstes i la colla està treballant a un ritme ben alt als assajos.

Els ratllats porten fets el 3de8 (4 descarregats + 1 intent desmuntat), el 4de8 (2 descarregats + 1 carregat), el 5de7 (6 descarregats), el 4de7 amb l’agulla (5 descarregats), el 4de7 (2 descarregats) i el 3de7 (4 descarregats)

Vila-seca vol mantenir la bona línia

Fa dues setmanes, els Xiquets de Vila-seca es van apuntar a la plaça de l’Estudi el primer castell bàsic de la temporada a la diada del seu bateig. A falta de l’assaig d’aquest divendres, els vilasecans també es plantegen una visita a Tarragona amb màxima ambició.

La formació vilasecana ha aconseguit el 3de7 (1 descarregat + 1 intent desmuntat), el 2de6 (5 descarregats + 1 intent desmuntat), el pilar de 5 (1 descarregat), el 3de6 amb l’agulla (4 descarregats + 2 intents desmuntats), el 3de6 (4 descarregats) i el 4de6 (1 descarregat)

A punt per a l’intens final de juny

Pels Xiquets del Serrallo també serà la darrera sortida abans de Sant Joan. Els del barri mariner esperen estar en condicions de plantar-se a la plaça Verdaguer amb algun castell de set i començar a rodar les estructures de sis que puguin pujar un pis més de cara el 24 de juny o també el 30 del mateix mes, que coincideix amb la diada de Sant Pere al seu barri.

L’agrupació serrallenca ja ha assolit el 3de7 (3 descarregats + intent desmuntat), el 2de6 (3 descarregats), el pilar de 5 (3 descarregats), el 3de6 amb l’agulla (2 descarregats), el 4de6 amb l’agulla (2 descarregats), el 4de6 (1 descarregat) i el 3de6 (1 descarregat).

"L’hora de la Joves al Pati" "La Jove de Tarragona aspira a fer un pas més a Montjuïc"