ARA MATEIX

Cremen dos vehicles i diversos contenidors al barri tarragon铆 de Campclar

脷LTIMA HORA

El N脿stic destitueix l'entrenador Xavi Bartolo i fitxa Toni Seligrat

Abusa sexualment de menors contractats per repartir publicitat del seu cinema al Maresme

La Fiscalia demana una pena de m茅s de 50 anys de pres贸 i a una indemnitzaci贸 de gaireb茅 35.000 euros
L'amo d'uns cinemes del Maresme contractava menors per repartir publicitat i abusava sexualment d'ells | Cedida

 

Llu铆s, de nacionalitat espanyola i ve铆 de Matar贸, s鈥檈nfronta a una pena de pres贸 de m茅s de 50 anys, juntament amb una indemnitzaci贸 de gaireb茅 35.000 euros per diversos delictes d鈥檃busos sexuals a menors amb penetraci贸, prostituci贸 i corrupci贸 de menors i exhibicionisme. Aix铆 ho demana la Fiscalia i, finalment, aquest setembre es dur脿 a terme el judici, a l鈥橝udi猫ncia de Barcelona, pels actes duts a terme per l鈥檃mo d鈥檜n cinema del Maresme el 2005, 2009 i 2010.

 

Contractava menors per fer publicitat del seu cinema

L鈥檋ome hauria violat cinc nois menors i ho hauria intentat amb quatre m茅s que van negar-s鈥檋i, fet que tamb茅 seria delicte, segons el relat de la fiscalia a la qual ha tingut acc茅s 鈥楨l Caso鈥. Els fets seguirien el mateix patr贸 en oferir als nois menors que repartissin publicitat del cinema, per貌 aprofitava per intentar mantenir relacions sexuals a canvi de m茅s sou.

 

Els fets es remunten a l鈥檃ny 2005, l鈥檋ome va convidar un menor que treballava per a ell i un amic a sopar per despr茅s portar-los a un pis. Tamb茅 va contractar els serveis d鈥檜na prostituta perqu猫 tinguessin relacions sexuals en un matal脿s que va col路locar al centre del menjador, mentre ell els observava. Tanmateix, en un moment donat va substituir la dona per fer tocaments al menor que va intentar aturar-lo. Des d鈥檃quell dia, segons la fiscalia, el jove pateix un trastorn.

 

Per altra banda, l鈥檃ny 2009, l鈥檋ome va contractar un altre menor i li va oferir m茅s diners a canvi de relacions sexuals. Aquest i un cos铆 van anar a un pis llogat on l鈥檃mo del cinema s鈥檋auria fet penetrar pel menor i aquestes cites s鈥檋aurien repetit en unes trenta ocasions, a canvi d鈥檈ntre 30 i 50 euros. Un altre cas 茅s del 2010, quan va abusar d鈥檜n altre menor en una habitaci贸 del cinema a canvi de quatre entrades i va obligar-lo de nou un altre dia tot i que el noi es va negar. Aquestes trobades s鈥檋aurien repetit set cops i l鈥檋ome li hauria pagat entre 40 i 50 euros.

 

Tamb茅 et pot interessar...

Comentaris