Assassina al seu marit i el dona com a menjar als seus gossos a Mallorca

La Fiscalia demana 25 anys de pres贸 per a la dona de 46 anys
La dona de 46 anys est脿 sent jutjada per assassina presumptament al seu marit de 70 anys | Cedida

 

El Tribunal del Jurat de l'Audi猫ncia Provincial de Balears celebra a partir d'aquest dilluns un judici contra una dona, acusada d'assassinar al seu marit a qui, presumptament, va sedar i tallar trossos de carn i pell de tots dos bra莽os i posteriorment, els va donar com a menjar als seus gossos.

 

Per aquests fets, que van tenir lloc l'1 d'abril del 2016 a Sant Lloren莽 des Cardassar (Cala Millor), a Mallorca, suposadament, la Fiscalia demana una pena de 25 anys de pres贸 per un delicte d'assassinat amb tra茂doria i acarnissament.

 

25 anys de pres贸 i inhabilitaci贸 absoluta

El Ministeri Fiscal considera que entres les 9.00 i les 14.00 hores, amb la voluntat de posar fi a la seva vida, l'acusada, de nacionalitat russa i 46 anys, va tallar amb un ganivet serrat al seu marit, que tenia 70 anys. Aquest estava sedat al llit del seu dormitori despr茅s d'haver ingerit algun tipus de f脿rmac.

 

Seguint amb el relat de la Fiscalia, la dona, despr茅s de tallar trossos de carn i de pell dels bra莽os i donar-los com a menjar als seus gossos, els va induir a qu猫 li mosseguessin les extremitats. Aix貌 li va causar una hemorr脿gia massiva, un xoc hipovol猫mic i la mort.

 

A part dels 25 anys de pres贸, el Ministeri Fiscal tamb茅 sol路licita per a l'acusada la inhabilitaci贸 absoluta durant el temps de condemna i les costes processals. Per la seva part, la dona russa nega els fets i ha assegurat que l'home va morir atacat, espont脿niament per un dels seus gossos i ha mantingut que va intentar separar-los i tancar l'animal al lavabo. 

 

Tamb茅 et pot interessar...

M茅s not铆cies de la categoria Catalunya