Els CDR ocupen l'Ajuntament de Girona per la suspensió de les activitats de Sant Narcís

Els ocupants no comparteixen la visió de l'alcaldessa Marta Madrenas, i li demanen que recapaciti
Diverses persones han ocupat l'Ajuntament de Girona aquest divendres | Twitter (@MariutGarcia)

 

 

Els CDR han ocupat aquesta tarda l'Ajuntament de la ciutat de Girona, per protestar contra la decisió de l'alcaldessa Marta Madrenas de suspendre els concerts i les barraques de la Fira de Sant Narcís. Cap a quarts de tres de la tarda, diverses persones han irromput al consistori, i s'han dirigit a la sala on se celebren les juntes de govern, situada en el primer pis de l'edifici. 

 

Els CDR avisen: «Independència o bloqueig»

A través dels habituals canals de comunicació, els ocupants han assenyalat que l'ocupació està motivada per la «cancel·lació d'activitats» que «imposa», asseguren, «un marc criminalitzador» de les protestes que han tingut lloc en els darrers dies a la ciutat.

 

 

A més, consideren que es tracta d'una decisió que posa de manifest «la col·laboració i subordinació del govern de Catalunya» amb l'Estat espanyol. Finalment, els CDR denuncien la «brutal violència institucional exercida contra l'autodefensa legítima i popular», i llancen un clar avís: «Independència o bloqueig». 

 

Imatge del manifest dels CDR sobre l'ocupació de l'Ajuntament de Girona | Cedida

 

 

També et pot interessar

 

"⚠ ATENCIÓ: Els nous radars que instal·laran a BCN molt aviat" "💦 Els pantans de Catalunya comencen a recuperar-se després de la llevantada"