Imatge del cartell d''El Celler de Can Roca'

El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Segons fonts consultades, es tractaria d'un total de sis infectats

La crisi del coronavirus ha afectat a totes i cada una de les persones que habitem aquest planeta. Ara els ha tocat el torn als germans Roca. En un comunicat que han emès a través de les xarxes socials, han fet pública la decisió de tancar El Celler de Can Roc «fins a nou avís» a causa d'alguns casos positius entre el seu equip de treballadors. 

Després d'haver patit un tancament fortuït durant l'estat d'alarma, ja que el sector de l'hostaleria va ser un dels que es va veure obligat a tancar, la mala sort els ha tocat a ells. «Durant els tràmits de control intern per fer el rastreig de la Covid-19 ens hem trobat amb casos positius que no ens permeten tenir la tranquil·litat de seguir oferint el nostre treball en les condicions adequades», expliquen des del famós restaurant.

Sis infectats: becaris i caps de partida

Segons algunes fonts consultades per CatalunyaDiari, les persones infectades podrien ser un total de sis treballadors, entre els quals es podrien trobar tres persones en pràctiques i tres caps de partida.

La decisió ha estat presa, asseguren, «per decisió voluntària i atenent a la responsabilitat ètica i al compromís amb les persones del nostre equip i amb les persones que tenien reserva feta en els pròxims dies».

Per la tranquil·litat dels clients, els germans Roca han assegurat que «la família està bé, tot l'equip està bé i els positius són asimptomàtics o lleus». A més, han volgut evidenciar la vulnerabilitat en la qual es troba el seu sector davant aquesta situació insòlita: «Ànims, coratge i valentia per a tots els companys del nostre sector. Ens caldrà fermesa, responsabilitat i sacrificis. Ens toca ara assumir-los, i aprofitarem aquesta parada per cuidar a la nostra gent i protegir els nostres clients».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat Comunicado Announcement Communiqué Comunicato El Celler de Can Roca romandrà tancat fins a nou avis per decisió voluntària i atenent a la responsabilitat ètica i al compromís amb les persones del nostre equip i amb les persones que tenien reserva feta en els propers dies. Durant els tràmits de control intern per fer el rastreig del Covid19 ens hem trobat amb casos positius que no ens permeten tenir la tranquil·litat de seguir oferint el nostre treball en les condicion adequades . La família està bé, tot l’equip està bé i els positius són assimptomàtics o lleus. La vulnerabilitat del nostre sector és més que evident. Des de Girona, des de El Celler de Can Roca, volem enviar un missatge d’ànims, coratge i valentia per a tots els companys del nostre sector. Ens caldrà fermesa, responsabilitat i sacrificis. Ens toca ara assumir-los, i aprofitarem aquesta parada per cuidar a la nostra gent i protegir els nostres clients. Restarem sota la lucidesa esperant impacients el moment de veure’ns amb cor de tornar a oferir-vos els nostres serveis, us tindrem informats mentre cuinem les emocions en els dies que vindran sabent que la gastronomia, com la cultura, cura, restaura. _ #cellercanroca #canrocaceller #rocabros #rocabrothers

Una publicación compartida de El Celler De Can Roca (@cellercanroca) el