CATÀSTROFE A LA CONCA

Segueixen desapareguts una mare i el seu fill a Vilaverd, a causa dels forts aiguats

ÚLTIMA HORA

L'ajuntament de l'Espluga demana voluntaris per desenrunar el municipi

Un conductor provoca un accident múltiple amb set ferits a l'Eixample de Barcelona

El conductor hauria donat positiu en una prova d'opiacis
Accident múltiple a l'Eixample de Barcelona. | Twitter / @dtornerl

 

Un home ha provocat durant la tarda d'aquest dissabte un accident múltiple a Barcelona. L'accident, que ha tingut lloc a l'Eixample de Barcelona al voltant de les 18.00 hores, hauria deixat set ferits de diversa consideració, entre ells una nena de 10 anys. El conductor hauria donat positiu en una prova d'opiacis i negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Atropella un motorista i provoca un accident múltiple a l'Eixample

Segons informen diversos testimonis a les xarxes socials, el conductor del vehicle que ha provocat l'accident hauria sortit cridant del cotxe, moments abans que un Mosso d'Esquadra - que es trobava fora de servei- i agents de la Guàrdia Urbana el detinguessin per un delicte contra la seguretat viària. Altres testimonis asseguren que l'home s'hauria discutit amb un motorista, a qui hauria atropellat, dos carrers més avall. Posteriorment ha pujat pel carrer Urgell fins a l'Eixample, on ha provocat l'accident múltiple.

 

En l'accident múltiple s'han vist implicats tres vehicles i set persones han resultat ferides. Sis dels ferits han estat traslladats a diversos centres hospitalaris en estat menys greu. El setè ferit ha estat traslladat amb pronòstic reservat al CUAP Manso de Barcelona.

 

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, una furgoneta dels Mossos d'Esquadra i patrulles de la Policia Local de Barcelona, que impedeixen el trànsit a la zona.

 

Seguirà ampliació.

Comentaris