El Ricard diu que de petit no era alegre ni somreia, però ningú se'n va adonar

Descobreixen que una menor que patia anorèxia nerviosa havia estat víctima d’abusos

El trauma psicològic que tenia la víctima va fer que es fes d’autolesions i aprimés 13 quilos en poc temps | La Fiscalia de Cerdanyola del Vallès ja s'ha fet càrrec del cas i demana 12 anys de presó

Un home s’enfronta a 12 anys de presó per haver abusat, presumptament, d’una nena d’11 anys. Els fets van causar tal commoció a la jove que va començar a patir trastorns com anorèxia, ja que va perdre 13 quilos en poc temps. A més, la menor va començar a autolesionar-se, el que va alertar a la família.

Sembla, que un episodi d’abusos dins de la família hauria causat que la nena patís anorèxia nerviosa, perdent 13 quilos i amb trastorn de conducta, negant-se a menjar i amb una actitud molt irritable. A partir del juliol de 2015 va començar a autolesionar-se, el que va fer que fos ingressada en dues ocasions en el servei de psiquiatria juvenil, de l’agost a l’octubre de 2015 i de març a abril de 2016, segons informa ‘ElCaso.cat’.

Abusos per part d’un familiar

Tot això s’hauria produït com a conseqüència d’abusos per part d’un familiar. La vigília de Nadal, el dia 24 de desembre del 2013, la família de la menor va anar uns dies a casa d’un parent uruguaià. Aprofitant que la resta de la família feia la migdiada, l’home va agafar de la mà la menor, la va dur fins al lavabo i la va obligar a fer-li una fel·lació.

Després que és descobrís el cas, la fiscalia de Cerdanyola del Vallès demana 12 anys de presó a l’acusat, la prohibició d’aproximar-se a la nena, a com a mínim, 1.000 metres de distància i una pena de llibertat vigilada durant vuit anys quan surti de presó i una indemnització de 30.000€.

Policia Local de Sabadell
Els Mossos havien posat l'home a disposició judicial, però el jutge la deixat en llibertat | Policia Local de Sabadell

 

El novè detingut de la ‘Manada de Sabadell’, en llibertat per un error

Els Mossos d’Esquadra han posat a disposició del jutge el novè detingut del grup de joves que, presumptament, van protagonitzar una violació grupal a una noia de 18 anys de Sabadell, el passat mes de febrer. El jove, de nacionalitat marroquina, ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial. Tot i que està imputat en la causa, ha sortit impune del delicte, tal com explica ‘elCaso.cat’.