Susanna Griso genera multitud de crítiques negatives per la seva opinió sobre les xarxes socials

Esbroncada en directe de Susanna Griso a Laura Borràs: «Em dic Griso, no 'Grisu'»

La periodista ha esclatat quan ha sentit que pronunciaven malament el seu nom

Susanna Griso acaba de protagonitzar una brutal esbroncada en directe amb la cap de llista de Junts per Catalunya, durant una entrevista on han parlat sobre les eleccions del 10-N.

Discrepàncies amb l'accent català

L'entrevista entre les dues ha explotat quan en finalitzar, la periodista catalana no ha aguantat més i s'ha enfadat amb la dirigent independentista. «Mai ens posarem d'acord, ni amb el meu cognom, em dic Griso, no Grisu», ha comentat la periodista cansada d'escoltar malament el seu cognom. La política s'ha defensat i ha dit que el català que ella parla és així, on la 'o' es pronuncia com una 'u' quan és síl·laba àtona.

Aquesta explicació ha estat rebutjada per Griso, amb 'o', ja que ella també és catalana i sap perfectament com es pronuncia el seu cognom. La presentadora catalana creu que això no pot tenir cap excusa, ja que les dues parlaven en castellà, per tant no hi ha cap motiu per dir 'Grisu', cognom que no parava de repetir Borràs.

En finalitzar l'entrevista, la política catalana ha semblat recular dient-li a la periodista que «d'acord, jo li diré com vostè vulgui, però el meu cognom es pronuncia amb 'u' 'Burràs'». Després de la publicitat i durant la posterior tertúlia a plató, Susanna Griso ha reconegut que això no té res d'importància, que simplement ha estat una anècdota.

Durant la conversa, més enllà d'aquesta polèmica, Borràs ha opinat sobre el procés i creu que «el dret de protesta està sent alterat i la repressió no serà la resposta, sinó que la política hauria de ser-ho».

També et pot interessar


Comentaris