Escàndol: El Barça paga a les xarxes per atacar els seus jugadors

Messi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol són alguns dels afectats
L'empresa es dedica a embrutar la imatge de jugadors | Catalunya Diari

El FC Barcelona treballa amb una empresa dedicada a crear estat d'opinió a les xarxes socials. En els informes que ha tingut accés 'Cadena SER', el club blaugrana hauria contractat l3Ventures.sl per tal d'embrutar la imatge dels seus jugadors i així protegir i millorar la imatge de l'actual president del club, Josep Maria Bartomeu i la junta directiva.

Aquesta empresa s'ha dedicat a atacar diverses persones de l'entorn blaugrana, jugadors de la plantilla actual i exjugadors com Messi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol, Laporta, Benedito, Víctor Font, són alguns dels afectats. També és el cas de polítics i entitats independentistes com Torra, Puigdemont, Junqueras, ANC, Òmnium i Tsunami Democràtic.

Gairebé un milió d'euros invertits

Segons informa 'Cadena SER', el club hauria contractat aquesta empresa per gairebé un milió d'euros, un pagament que s'ha fraccionat en sis parts perquè pugui ser pagar per diferents departaments del Barça. Per la seva part, el club admet haver contractat l3Ventures.sl però no es fan responsables de les publicacions que l'empresa realitzava. 

L'empresa comptaria amb desenes de comptes, que des del club i l'empresa consideren que són «no oficials» i que es dedicarien a atacar a les persones esmentades anteriorment. Uns comptes que s'haurien creat el novembre del 2018.

També et pot interessar...

"⚫ AQUEST MATÍ: Nou accident mortal a l'N-340" "❗ La nova feina que estrenarà en qualsevol moment Quim Forn"