GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Bombers descarten la fuita en el tren de mercaderies de Martorell

Creuen que es podria tractar de condensació | En el moment de l'incident, només hi havia dues persones a l'estació

ACTUALITZACIÓ 9.57 hores

Els Bombers de la Generalitat han descartat que el tren de mercaderies perilloses que ha obligat a interrompre la circulació ferroviària a les línies R4 i R8 de Rodalies hagi patit una fuita i estudien si es tracta de condensació, segons ha informat aquest matí Protecció Civil, que ha arribat a activar l'alerta del pla Transcat. Els Bombers ho han constatat després de revisar el comboi a l'estació de Martorell, que ha estat desallotjada preventivament, tot i que en el moment dels fets, al voltant de tres quarts de vuit del matí, només hi havia dues persones. Per a la revisió, s'ha demanat el tall de la catenària i s'ha proposat apartar el tren al pàrquing d'una empresa del sector químic i evitar l'acumulació de viatgers a l'estació.

 

La circulació s'ha restablert a dos quarts de deu del matí, tot i que Renfe ja havia arribat a gestionar el servei per carretera per cobrir els trams entre Molins de Rei i Sant Sadurní i entre Martorell i Castellbisbal de les línies R4 i R8, respectivament.

 

 

NOTÍCIA 9.12 hores

Un tren que traslladava mercaderies perilloses ha patit aquest divendres al matí una fuita a Martorell (Baix Llobregat) i ha obligat a interrompre la circulació ferroviària en aquest punt a les línies R4 i R8, segons ha informat Renfe. La fuita s'ha produït al voltant de tres quarts de vuit i en aquell moment a l'estació només hi havia dos viatgers, que s'han encaminat a l'exterior. Arran de l'incident del tren de mercaderies, que feia el recorregut Portbou - Constantí i transportava propanol, el trajecte de l'R4 entre Manresa i Molins de Rei i entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders es fa en tren i entre Molins de Rei i Sant Sadurní s'està gestionant un servei per carretera.

 

A l'R8 també s'està gestionant un servei alternatiu per carretera mentre que entre Castellbisbal i Granollers Centre es fa en tren.