Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Investiguen la mort violenta d'una dona a l'Hospitalet de Llobregat

Segons 'El Caso', es tracta d'un crim masclista, tot i que els Mossos no especifiquen així
Els Mossos busquen l'agressor a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen al mort d'una dona a l'Hospitalet de Llobregat aquest passat cap de setmana. La dona va ingressar a l'hospital, on va morir hores després. 'El Caso', en aquesta línia, avança que es tracta d'un crim masclista i estarien buscant la seva parella sentimental. 

 

Va morir hores més tard d'ingressar a l'hospital

Així ho han anunciat a través d'un comunicat els Mossos d'Esquadra. Aquest passat dissabte 3 d'agost es va obrir una investigació al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de l'Hospitalet del Llobregat per la mort violenta d'una dona que perdre la vida a l'hospital hores més tard d'haver estat ingressada. Tot apunta que es tractaria d'un crim de violència masclista.

 

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat va obrir una investigació, de la qual s'ha fet càrrec la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), per esclarir les circumstàncies d'aquesta mort violenta. De moment, no hi ha detinguts. El Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat ha decretat el secret de les actuacions.

 

 

També et pot interessar...

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris