Ivan Rakitic, atrapat a l'Aeroport del Prat per la manifestaci贸 independentista

El bloqueig del Prat ha afectat el futbolista del Bar莽a, que no hauria pogut agafar el vol
Ivan Rakitic, fotografiat al Prat | @PREC96 (Twitter)

 

El futbolista del Bar莽a, Ivan Rakiti莽, s'ha vist afectat pel bloqueig per part de manifestants independentistes a l'aeroport el Prat.

 

El croat s'ha vist sorpr猫s per l'acci贸 del 'Tsunami Democr脿tic', que a hores d'ara ha convertit l'Aeroport del Prat en el principal punt per protestar contra la sent猫ncia del proc茅s independentista. Des de fa unes hores, tots els accessos a la Terminal 1 de l'aeroport es troben tallats, de tal manera que tots els passatgers i usuaris s'han vist obligats a caminar per l'autovia, arrossegant les malestes; Ivan Rakiti莽 no n'ha estat una excepci贸 i la seva imatge ha corregut r脿pidament a trav茅s de les xarxes socials.

L'esport catal脿 en contra de la sent猫ncia

Si b茅 el futbolista croat ha patit les conseq眉猫ncies de les mobilitzacions, els seus companys i excompanys, com Xavi Hern谩ndez, Gerard Piqu茅 o Sergi Roberto, a m茅s del mateix FC Barcelona, han reaccionat contundentment en contra de la sent猫ncia dels l铆ders independentistes.

 

Un seguit de missatges de suport i comunicats que tamb茅 han fet clubs esportius com el Girona, el N脿stic de Tarragona, el Lleida o les mateixes federacions de les diferents disciplines de l'esport catal脿.

 

Tamb茅 et pot interessar...

Comentaris