Una manifestació ultra a Barcelona acaba amb la crema d'estelades

Unes 200 persones s'han manifestat aquest matí per celebrar el dia de la Hispanitat
Els manifestants han cremat una estelada durant els actes celebrats a Barcelona | Cedida

 

Unes 200 persones han secundat aquest dissabte la manifestació ultra de Montjuïc, convocada per Falange i Democracia Nacional amb motiu del 12 d'octubre, la qual ha acabat amb una polèmica crema d'estelades.

La marxa per celebrar el Dia de la Hispanitat ha començat com és habitual a la plaça d'Espanya, escortada per diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra. Els manifestants han exhibit simbologia feixista, banderes franquistes i han repetit càntics contra l'independentisme i reclamant la unitat d'Espanya. 

  

Han cremat una estelada

«A per ells», «El Valle no es toca», «Puigdemont a presó» o «Aquesta és la nostra terra, l'hem de defensar» han estat algunes de les proclames que s'han pogut escoltar durant el recorregut de la marxa per les avingudes Maria Cristina i Francesc Ferrer i Guàrdia, passant per davant del Poble Espanyol. A l'arribada de la marxa ultra, a la plaça de Sant Jordi, han cremat diverses estelades tot realitzant un cercle i encenen bengales vermelles, mentre s'escoltaven càntics com «Viva Espanya», «unitat nacional» i «que cremi l'estelada».

 

També et pot interessar...

"‼Tania, la treballadora trobada morta misteriosament en un supermercat de Catalunya" "❗Filtren la sentència del procés i els 3 acusats que evitaran la presó"