El marit d'Arrimadas gaudeix d'una superbeca de sis mesos pels EUA

Xavier Cima ha estat escollit per la German Marshall Foundation per conèixer el funcionament del país

L'exdiputat de CiU ha estat a Washington, Texas, Pittsburgh, Miami... i molts més llocs dels Estats Units gràcies a una beca professional i d'estudis. Coneguda com una 'fellowship', és un mètode molt habitual amb el qual estrangers de mig món poden viatjar als EUA per a conèixer millor el funcionament de les seves institucions.

La German Marshall Foundation de Washington DC, ha invertit uns 25,000 dòlars  perquè Xavier Cima pugui passar sis mesos amb viatges a gairebé tots els Estats per conèixer a fons com funcionen i millorar així les seves capacitats de lideratge.

Els candidats «han d'exhibir un profund sentit d'integritat»

Cada any, a German Marshall Foundation escull a 75 persones de tot el món perquè realitzin la seva beca. Els candidats són membres tant del sector públic com del privat i «han d'exhibir un profund sentit d'integritat, una provada habilitat per a aplicar xarxes de coneixement i influència, i un desig de canvi real i substancial». Aquest any una d'elles ha sigut per Cima que, com a exdiputat i actual directiu de Kreab, és un candidat perfecte.

De moment, en només dues setmanes, Cima ja ha pogut visitar el Capitoli, el Museu Andy Warhol i l'estadi de beisbol de Point State Park a Pittsburgh,el Nasher Sculpture Center a Dallas i ara es troba a Miami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

United States Capitol 🇺🇸 #lovethis #gmfmmf

A post shared by Xavier Cima (@xaviercima) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dallas State Fair 📸 #instagram #insta #instadaily #instapic #dallas #usa

A post shared by Xavier Cima (@xaviercima) on

 

També et pot interessar