Els Mossos busquen l'agressor a Barcelona

Els Mossos investiguen la mort d'un matrimoni d'edat avançada a Barcelona

Els cossos sense vida de la parella van ser trobats ahir, dissabte 24 d'agost, a les 23.55 hores

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un matrimoni d'ancians de 75 anys a Barcelona.  La parella presentava talls compatibles amb arma blanca.  Els fets van passar aquest dissabte 24 d'agost, quan a les 23.55 hores es van localitzar els cossos sense vida del matrimoni a l'interior del seu domicili, situat al sisè pis d'un edifici del carrer Mossèn Amadeu Oller, al barri de la Bordeta.

Va ser el fill de la parella que vi trobar els cossos després que els veïns informessin que  feia dies que notaven una forta olor provinent de l'interior del domicili i que no havien vist durant dies al matrimoni en qüestió.

El matrimoni es trobava rodejat d'un bassal de sang

En arribar al domicili, el fill es va trobar la porta tancada amb balda, pel que va haver d'utilitzar la clau per poder accedir al pis. En entrar, l'home es va trobar al matrimoni rodejat d'un bassal de sang. La dona estava asseguda en una butaca i l'home es trobava a terra, com si hagués caigut, segons 'El Periódico'.

Va ser el fill de la parella qui va alertar als agents de la Guàrdia Urbana dels fets, els quals van comprovar, amb l'ajuda de forenses, que  les víctimes presentaven talls compatibles amb arma blanca.  La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha assumit la investigació. A més, el cas es troba sota secret de sumari. 

També et pot interessar...