Tallades l'AP-7 i l'N-340 a l'Ampolla i l'N-240 a Montblanc

A Barcelona s'han tancat les estacions d'Urquinaona a l'L1 i L4 de metro
Cinc furgons i 1 helicòpter dels Mossos d'Esquadra han arribat al tall de la Jonquera | Anonymous Catalunya

Despr√©s d'una jornada de vaga amb nombroses afectacions a la mobilitat a les carreteres i carrers de tota Catalunya, aquest dissabte s'esperaven possibles nous talls que podien tornar a afectar greument el tr√†nsit i mobilitat. Segons ha informat TMB, les estacions d'Urquinaona quedaran tancadas a l'L1 i L4 amb motiu de la manifestaci√≥ que els CDR han convocat en aquesta zona. Tamb√© queden tancats els accesos a Pla√ßa Catalunya des del Passeig de Gr√†cia i la centra, aix√≠ com l'estaci√≥ d'Arc de Triomf.

 

A m√©s, en aquests moments resten tallades les vies AP-7 a l'Ampolla, l'N-240 a Montblanc i l'N-340 a l'Ampolla.

 

 

Presència de cinc furgons i un helicòpter al tall

Aquest dissabte al mat√≠, la jornada ha comen√ßat amb una √ļnica carretera tallada: l'AP-7 a La Jonquera, tocant amb la frontera, on manifestants s'han mantingut concentrats des del mat√≠ del passat divendres.  Tot i aix√≤, els manifestants han decidit desconvocar el tall per l'arribada de policies al lloc dels fets.

 

Aix√≠ ho han comunicat els membres del CDR Nord Oriental a trav√©s del seu canal de Telegram. A causa de l'arribada de 5 furgons del cos de Mossos d'Esquadra i un helic√≤pter, han decidit desconvocar el tall que havien mantingut des de primera hora del passat divendres. 

 

Les cues a Fran√ßa van arribar ahir, divendres a √ļltima hora de la tarda, als 100 quil√≤metres. Tal com s'ha pogut veure, els manifestants han fet nit a la frontera i han pogut mantenir el tall fins a hores d'ara. A primera hora d'aquest dissabte, despr√©s d'haver passat la nit tallant la carretera, els CDRs continuen demanant refor√ßos pel cansament acumulat que tindrien els participants actuals. 

 

 

 

L'evoluci√≥ a la resta de vies arreu del pa√≠s dependr√† de les diferents convocat√≤ries que els grups independentistes convoquin arreu del territori, novament com a protesta contra la sent√®ncia del Suprem. 

 

Els talls a l'AP-7 a La Jonquera duren des de primera hora del matí de divendres | Twitter

Talls dissolts, per ara, a la resta del territori

A les 22.00 de la passada nit, es mantenien tallades quatre carreteres a m√©s de l'AP-7 a La Jonquera. Una de d'elles era la mateixa autopista i l'N-340 a l'Ampolla on els CDRs de les terres de l'Ebre cridaven a mantenir els talls.  Tot i aix√≤, els talls van acabar dissolent-se al llarg de la nit i, a hores d'ara de dissabte, no hi hauria cap problema de circulaci√≥ en aquests altres punts estrat√®gics del territori. 

 

 

També et pot interessar...