GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Troben el cadàver de Mònica, desapareguda fa 10 mesos a Terrassa, enterrada a casa seva

Aquest matí de dimecres han detingut Jaume, la seva parella
Mònica Borràs va desaparèixer  el 7 d'agost del passat 2018   | SOS Desaparecidos
 

 

Els Mossos han trobat un cadàver durant el registre d'un domicili de Terrassa, en el marc de la investigació per la desaparició de Mònica Borràs, dona a qui es va perdre la pista el passat mes d'agost de 2018. Els Mossos han utilitzat un georadar per fer un escorcoll a la casa on vivia la desapareguda amb la seva parella. L'han passat per totes les estances del pis i pel jardí, així com per un petit taller que compartien. Ha estat en aquest últim on els agents han trobat el cos prop de les sis de la tarda.

 

La policia ja havia detingut l'home aquest dimecres al matí per la seva presumpta implicació en la desaparició de Mònica. A hores d'ara, la comitiva policial espera el personal del jutjat de guàrdia perquè autoritzi la retirada del cadàver. Posteriorment es realitzaran les labors d'identificació per verificar si es tracta de Mònica.

 

Borràs, de 49 anys, va desaparèixer el 7 d'agost de 2018 a Terrassa, després d'una forta discussió amb la seva parella. Els Mossos van demanar col·laboració ciutadana per trobar-la a través de les xarxes socials, però fins avui no hi havia novetats sobre el cas.