ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

Troben un objecte que podria ser un explosiu a la platja de Barcelona

El cos de submarinistes de la Guàrdia Civil està comprovant si es tracta d'una bomba antiga | La platja ha estat desallotjada
Es podria tractar d'una antiga bomba   | CatalunyaDiari.cat

 

Un banyista ha trobat un objecte sospitós de ser un artefacte explosiu antic a la platja de Barcelona. Tal com ha avançat 'Cadena Ser', ha trobat l'objecte «estrany» enterrat sota la sorra. Els submarinistes de la Guàrdia Civil fan ara les comprovacions pertinents per corroborar si es tracta d'una bomba antiga, com a finals d'agost.

Les comprovacions s'estan duent a terme a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, on s'hi han personat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Portuària de Barcelona per tal de desallotjar i acordonar la platja, segons ha informat la Guàrdia Urbana. El bany ha quedta prohibit a la platja on oneja bandera vermella, segons han confirmat diversos testimonis.

El segon cas en l'últim mes

En cas de confirmar-se que es tractés d'un artefacte explosiu, aquest seria el segon que s'hauria trobat aquest últim mes a una platja de Barcelona, ja que el passat 25 d'agost la guàrdia civil va localitzar una bomba antiga sense esclatar. Finalment, aquesta va ser detonada per l'Armada espanyola de forma segura.

"❗El menjar que es llença a Catalunya podria alimentar a 500.000 persones durant un any" "Rosalía, nominada a 5 Grammy, viatjarà a Las Vegas"