GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La xarxa s'encén amb l'última disfressa de Pilar Rahola: «Estàs tremenda»

La periodista es va disfressar de la nina Barbie per celebrar l'aniversari de la joguina
Pilar Rahola ha pujat una nova fotografia vestida de la nina Barbie | Instagram (@pilar_rahola)

 

 

Una nova imatge de pilar Rahola ha encès les xarxes socials. La fotografia ja acumula centenars de comentaris i en ella es pot veure a la mateixa periodista disfressada de la nina Barbie per celebrar l’aniversari d’aquesta joguina. Els comentaris al respecte no s’han fet esperar i tothom aplaudia aquest últim retrat de Pilar Rahola.

 

 

Alguns dels comentaris dels seus seguidors exclamaven la bona figura de la periodista: «A la fi li han posat cervell a la Barbie! Estàs tremenda», «Digues que si pilar, estàs guapíssima i aquesta vida i ha d'haver-hi moments de tots i val més que siguin així de divertits i amb bon humor», «Ets l'antítesi d'una Barbie. Massa intel·ligència. Bon sentit de l'humor», «Molt divertida Rahola!».

 

 

Rahola s’emociona en veure els presos al Congrés: «Fa temps que patim molt»

Després de les jornades del passat dilluns i dimarts, quan els presos electes van poder prendre el seu càrrec, la periodista Pilar Rahola es va emocionar i, fins i tot, va plorar per la situació que viuen des de fa mesos, en directe durant el programa de ‘El món a RAC 1’.

 

Durant la tertúlia d’aquest 20 de maig a ‘El món a RAC 1’, els protagonistes van ser els presos que van poder deixar durant unes hores Soto del Real per recollir les actes  al Congrés i al Senat. Un moment qualificat d’«històric» per part del periodista Jofre Llombart, tot i que el seu company Antonio Baños el va corregir per definir-lo més com a un «moment trist, molt trist». Per la seva part, Pilar Rahola no va poder contenir ni les llàgrimes: «Jo m'he emocionat, ho sento... uf, és que patim molt, ostres. No sé, té molta càrrega emotiva, no hi ha dret el que passa amb ells, no hi ha dret!».