El Festival Accents segueix amb Menut i Formiga & Cigale amb la Cobla Principal de Tarragona

Menut tocarà a Cambrils el divendres, 8 de novembre, i Formiga & Cigale amb la Cobla Principal de Tarragona seran a Alcover el diumenge
Menut és un dels concerts previstos per aquest cap de setmana que s'emmarca dins la programació del Festival Accents | Cedida
 

Després de les propostes d'Anna Ferrer i de Magalí Sare de la setmana passada, aquesta edició del Festival Accents continua amb la seva programació de concerts previstos per aquests mesos. Aquest cap de setmana és el torn de Menut i Formiga & Cigale amb la Cobla Principal de Tarragona. Dos concerts que es duran a terme el divendres a Cambrils i el diumenge a Alcover, respectivament. 

Així doncs, Menut oferirà la seva proposta musical el divendres, 8 de novembre, a les 20.30 hores a la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils. Serà un concert maridatge especial on, a més de gaudir de la música, també es podrà gaudir dels vins de la DO Catalunya. D'altra banda, diumenge dia 10 a les 19.00 hores, Formiga & Cigale amb la Cobla Principal de Tarragona seran al Convent de les Arts d'Alcover per segon any consecutiu. 

Carles Blanc, el Menut de Móra la Nova

Carles Blanch, Menut com a nom artístic, és un jove músic de Móra la Nova que va guanyar el Premi Joventut del concurs Sona 9 2018 de la revista Enderrock. Gràcies a aquest premi ha pogut publicar el seu primer disc, 'Terra d'argila', una renovació de la música folk procedent de les Terres de l'Ebre. Menut ens porta una combinació de folk i de música tradicional de les Terres de l'Ebre amb pinzellades d'electrònica 

Menut presentarà les seves cançons per primer cop en un concert maridatge especial amb els vins de la DO Catalunya. El cantant estarà acompanyat pel seu trio habitual format per Alberto Garcia a les programacions i Dario Barrosso a la guitarra. Les entrades per poder assistir en aquest concert tenen un preu de 7 euros i ja les podeu adquirir aquí.

Formiga & Cigale amb la Cobla Principal de Tarragona serà a Alcover aquest diumenge, 10 de novembre | Cedida

Formiga & Cigale, el duet belga-català

Aquest duet està format per la belga Eva Genniaux i la catalana de la Selva del Camp, Anna Amigó. Les dues ens traslladaran a un viatge musical on passejarem per diferents estils, instruments, sons i llengües d'arreu. Els seus espectacles poden passar de la tranquil·litat d'una senzilla havanera interpretada amb arpa i violó a una muntanya russa de melodies, cants i ritmes. 

Aquesta vegada compartiran escenari amb La Principal de Tarragona que ens oferiran noves experiències, úniques en les peces de Formiga & Cigale a través de la sonoritat tan peculiar de la Cobla. La Cobla Principal de Tarragona és una entitat dedicada a la difusió de la sardana, amb una trajectòria de més de 50 anys. Compten amb un extens repertori i amb grans professionals i especialistes en diversos estils musicals, des del cant gregorià fins al pop, passant pel clàssic i el tradicional. 

Amb els anys, el duet ha anat ampliant el seu repertori musical i instrumental des dels seus inicis. De l'arpa, violí i veu han passat a afegir percussions i altres instruments de corda com el charango. Les entrades del concert són d'11 euros de manera anticipada i de 12 euros a taquilla. Si voleu assistir al concert, ja podeu adquirir les vostres entrades en aquest enllaç. 

"❗ ÚLTIMA HORA: Es dispara l’atur a Tarragona i Ebre durant l'octubre" "⚫ OCTUBRE NEGRE: Pujada tràgica dels morts a les carreteres"