Una incidència al Garraf provoca retards a diverses línies de Rodalies a Tarragona

En concret, segons ha indicat Renfe, els combois poden romandre aturats més temps de l'habitual en apropar-se al punt on ha tingut lloc l'avaria
Una incidència a les instal·lacions de Rodalies al Garraf està provocant importants retards | CatalunyaDiari.cat

 

Una incidència a les instal·lacions de Rodalies a la comarca del Garraf està provocant importants retards a diverses línies de tren. En concret, segons ha informat la mateixa empresa Renfees registren fins a 20 minuts de demora perquè els trens poden estar aturats més temps de l'habitual en apropar-se al punt on s'ha produït l'avaria. Es tracta d'un problema que afecta les línies R2 Sud, R13, R14, R15 i R16. 

Convoquen una vaga de bitllets a Rodalies

Els problemes coincideixen també amb la convocatòria d'una vaga de bitllets a les línies R3 i R4 de Rodalies, i que afecta, per tant, els trajectes L'Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà i Sant Vicenç de Calders-Manresa. Es tracta d'una iniciativa dels col·lectius 'StopPujades' i 'VagaRenfe', que sota el tema #NoVullPagar han anunciat diverses concentracions a les estacions dels dos trajectes, per obrir les portes dels combois sense haver d'abonar els preus dels bitllets. 

Imatge d'una de les accions de protesta d'aquest matí | CatalunyaDiari.cat

 

La iniciativa, però, ha tingut poc seguiment aquest dilluns al matí a l’estació de Manresa. Molts desconeixien la iniciativa i han pagat i validat el bitllet. D’altres, en canvi, disposaven d’un abonament mensual i, tot i estar-hi d’acord, no els ha comptabilitzat. 

Com a mostra del desconcert d’alguns, en Josep Pere Miquel no sabia que avui començava la campanya de no pagar. Tot i això, ha decidit afegir-s’hi «perquè en aquesta línia manquen moltes inversions i és bo que la gent es mobilitzi». Tot i estar a favor de les protestes, altres usuaris que no han picat el bitllet a Manresa quan han agafat l’autobús per fer el tram accidentat, ho han fet després a l’estació de Sant Vicenç de Castellet abans de pujar al tren.

"NOVETATS: Dos pobles de Tarragona, distingits per la seva bellesa" "ALERTA: Cada dia hi ha 10 robatoris amb força en cases de Tarragona"