GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Algunes fonts de Reus han aparegudes tenyides de grocs i al Vendrell s'ha desmuntat una taula pel pes de les paperetes de les eleccions europees
Un dels col·legis electorals d'Altafulla on han aparegut pintades | Altafulla Ràdio

 

La jornada electoral d'aquest 26 de maig de 2019 ha començat amb normalitat a la demarcació de Tarragona. Puntualment han pogut obrir tots els col·legis electorals de la demarcació i els votants més matiners, que ja feien cua a la porta, han pogut dipositar el seu vot a les urnes puntualment.

  

Així i tot, en alguns col·legis, el dia s'ha llevat amb algunes pintades reivindicatives. És el cas del Centre Cívic de Monnars, un dels col·legis electorals d'aquesta jornada, on han aparegut diverses pintades de llaços grocs a la façana. A primera hora del matí, membres de la Brigada Municipal han netejat les pintades i ja fa estona que no hi són. També els tres col·legis d'Altafulla s'han despertat aquest matí amb diferents pintades de llaços grocs a l'entrada, pintada que s'ha repetit també a l'entrada del col·legi electoral de Sant Roc, a Valls.

 

 

Seu del PSC de Valls, aquest matí | Albert Oliva

 

  

La seu del PSC de Valls, víctima d'actes vandàlics durant la nit

 

La seu del Partit Socialista de la ciutat de Valls ha estat víctima de desperfectes produïts durant aquesta passada nit. Els vidres i la façana de la seu dels socialistes vallencs, ubicada al Carrer de l'Església de la capital de l'Alt Camp ha aparegut plena de pintura groga i excrements.

 

En declaracions als mitjans de comunicació, la candidata del PSC a l'alcadia de Valls, Rosa Maria Ibarra ha lamentat l'atac assegurant que ja s'ha presentat la denúncia pertinent i afirmant que no és només un atac greu per a la pròpia seu sinó sobretot pels veïns i veïnes que viuen a l'immoble on s'ha produït l'atac i per la degradació que també suposa pel casc antic de la ciutat.  Ibarra ha afirmat que «n'hi ha molts que s'omplen la boca amb el Barri Antic i al final acaben fent aquests actes incívics que el que fan és malmetre el barri»

  

No és el primer cop que la seu dels socialistes vallencs apareix bruta i amb pintades reivindicatives. Durant els darrers mesos s'han repetit dos atacs similars a la seu del PSC vallenc. Durant aquest matí es procedirà a la neteja de l'immoble i a la reparació dels desperfectes i la intenció és mantenir el pla previst i fer el seguiment electoral avui a la nit a la seu.

 

Col·legi Vallenc amb pintades | Albert Oliva

 

 

Reus, amb unes quantes fonts tenyides de color groc

 

Font reusenca que ha aparegut tenyida de groc | CDR
 

La ciutat de Reus ha començat el dia amb unes quantes fonts de la ciutat tenyides de color groc. No és el primer cop que l'aigua de les fonts del Baix Camp apareix tenyida de color groc. Durant la Diada de l'11-S de l'any passat es va fer una acció siimilar a la ciutat. 

 

Unes quantes fonts a Reus han aparegut tenyides de groc | CDR

 

 

Moltes candidatures a les eleccions europees

 

Al Vendrell, la jornada ha començat amb una anècdota curiosa i és que una de les taules del col·legi electoral ubicat a l'Hotel d'Entitats del Vendrell ha començat a cedir, transcorreguts pocs minuts de la jornada. El motiu ha estat el pes de les paperetes de les eurpoees i és que amb més de 30 candidatures que es presenten a aquestes eleccions, el pes era considerable. En pocs minuts s'ha reparat la taula i tot ha quedat només en un ensurt. 

 

Moment de la reparació de la taula a l'Hotel d'Entitats del Vendrell | Cedida

 

 

Tret d'aquests incidents de primera hora, la jornada electoral està avançant amb normalitat a les diferents poblacions tarragonines.