La Masia Sagués de Vimbodí guanya el 'Joc de Cartes' de les Muntanyes de Prades

Va ser un capítol amb molta tensió i disputa que finalment va deixar el premi a Vimbodí

El programa de TV3 ‘Joc de Cartes’ va aterrar el passat dimecres, 8 d’agost, al Baix Camp amb el segon capítol de la versió d’estiu en busca del millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades. La cuina tradicional de muntanya va esdevenir la protagonista d’aquest episodi.

En aquesta ocasió, es disputaven pel títol els restaurants El Grèvol, de Capafonts; Els Ceps, de Vilanova de Prades; i la Masia Sagués, de Vimbodí, que es va endur el premi en una batalla molt igualada contra els seus contrincants.

Els concursants del segon capítol de ‘Joc de Cartes’

Seguint la dinàmica del programa en la seva edició d’estiu, cada restaurant va tenir un total de dos participants. Així doncs, l'Angelina i l'Arlín van representar la Masia Sagués, la Priscil·la i el Manolo el restaurant El Grèvol i la Pili i la Lili el restaurant Els Ceps. Els tres establiments tenien en comú els vincles familiars entre els restauradors.

Es van poder veure diverses situacions complicades per als participants, a banda de moltes crítiques. Els sis es van reunir amb el presentador del programa, Marc Ribas, que entre peus de porc i caragols va haver de fer front, fins i tot, a una experiència paranormal. Els concursants van haver de puntuar diversos aspectes com la qualitat del menjar, la decoració, el servei o el preu.

La Masia Sagués, el millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades

Després que tots els participants oferissin un àpat al seu restaurant, es van reunir per fer públiques les seves votacions finals. El local de restauració que va aconseguir el millor resultat va ser El Grèvol, amb un 6,3. La Masia Seguís i Els Ceps van obtenir la segona posició amb la mateixa puntuació, un 5,9.

Aquesta classificació provisional estava molt ajustada però la puntuació de Marc Ribas, que en un principi és secreta i després es fa pública, ho va canviar tot. Per tant, després del vot del presentador, l’Angelina i l’Arlín van superar els altres contrincants i es va endur el premi. Ribas va puntuar amb un 8,6 la Masia Sagués, amb un 6,8 El Grèvol i, finalment, amb un 6,2 Els Ceps.

Així doncs, el resultat final, amb la mitjana dels vots dels participants i la de Marc Ribas, va ser la Masia Sagués en primer lloc amb 6,8 punts, El Grèvol en segon lloc amb 6,5 i Els Ceps en tercera posició amb un 6.

El presentador del programa va comunicar el veredicte final al Monestir de Poblet, on va donar una bona notícia a les propietàries de la Masia Sagués, que gaudiran d’un premi en metàl·lic per invertir en el seu negoci.


Comentaris