S'eleven a dinou els detinguts en l'operació policial contra els 'Hells Angels'

S'han fet entrades en pisos i locals del club de motos 'Hells Angels' a Tarragona, Terres de l'Ebre, Barcelona i al Maresme
Els Mossos en un escorcoll al local dels 'Hells Angels' de Vila-seca. | Jordi Olària

 

S'eleven a dinou els detinguts en l'operatiu policial d'aquest matí contra els 'Hells Angels', per tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni. També se les investiga per pertinença a organització criminal, segons fonts policials.

 

 

Un dispositiu centrat en el Camp de Tarragona

Els Mossos d'Esquadra han treballat avui dimarts, 26 de febrer, en un dispositiu contra el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni per part de membres del club de motos 'Hells Angells', amb entrades en diferents punts de la demarcació de Tarragona i la resta de Catalunya.

 

L'operatiu, amb tretze irrupcions a domicilis, s'ha dut a terme al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre; a Barcelona i al Maresme, segons han informat els Mossos d'Esquadra. A les comarques de Tarragona, però, és on s'ha concentrat el volum d'activitat més important.

 

En concret, els agents s'han presentat a Vila-seca, Reus, Altafulla, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, el Vendrell, l'Ampolla, a la ciutat de Barcelona i a Pineda de Mar, al Maresme.

 

El local dels Hells Angels de Vila-seca, amb diversos agents que en custodien l'entrada. | Jordi Olària

 

Entrades a locals i pisos vinculats a l'organització

S'han fet entrades a locals i pisos vinculats al club de motos 'Hells Angels', investigant els seus membre també per pertinença a organització criminal. Hi han participat agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC). En l'últim mes la policia ha fet quatre dispositius antidroga més a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.

 

La unitat canina dels Mossos d'Esquadra treballa en l'escorcoll de Vila-seca. | Jordi Olària

 

 

Els Mossos fan entrades en locals i pisos vinculats al club de motos Hell Angels. | Mossos

 

 

També et pot interessar: