VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Retards d'una hora als trens del Camp de Tarragona per una incidència elèctrica

L'avaria afecta als trens de les línies RT1, RT2, R14, R15 i R16 entre Reus i Torredembarra
Retards als trens de Rodalies del Camp de Tarragona per una incidència de subministrament elèctric | Cedida

 

Una incidència en el subministrament elèctric en la xarxa ferroviària està provocant retards en els trens que circulen pel Camp de Tarragona la tarda d'aquest dimecres, 9 d'octubre. Segons ha informat Rodalies de Catalunya, una avaria a les instal·lacions d'Adif a la zona de Tarragona és la causant dels retards, que poden superar els 60 minuts.

 

L'avaria s'ha detectat a les 17 hores, i interromp la circulació ferroviària als trams entre Tarragona i Reus i entre Salou, Tarragona i Torredembarra. Ara per ara, entre aquestes estacions els combois estan circulant per via única a causa d'una incidència en les instal·lacions del subministrament elèctric.

 

Una hora de retard a les línies RT1, RT2, R14, R15 i R16

L'avaria afecta els trens de les línies RT1, RT2, R14, R15 i R16 així com als trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani entre les estacions de Reus i Torredembarra. Segons ha informat l'operadora ferroviària, els trens poden romandre aturats més temps de l'habitual a mesura que s'acosten al punt de la xarxa on hi ha la incidència. Tècnics d'Adif s'han desplaçat fins a la zona per valorar i procedir a la reparació d'aquesta avaria de catenària.

 

De moment, Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera per si fos necessari activar-lo. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris