GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Accident mortal entre una motocicleta i un turisme a la C-14 a Vilaverd

A hores d'ara, hi ha retencions importants a la via i la calçada roman tallada en ambdós sentits
Imatge d'arxiu de tècnics del SEM | Laia Solanellas

 

 

A les 18.16 h d'avui dijous 17 d'octubre, ha tingut lloc un accident mortal entre una motocicleta i un turisme al punt km 29 de la C-14, a l'alçada de Vilaverd. Per causes que encara s'estan investigant, els dos vehicles han xocat frontalment. A conseqüència de la col·lisió, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes.

  

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). A hores d'ara, hi ha retencions importants a la via i la calçada roman tallada en ambdós sentits.

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.