El Dia Internacional de la Dona de l'Espluga tindrà una marxa exploratòria i un vermut

Els dos actes són oberts a tots els públics

Amb l’objectiu de commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’han organitzat dues activitats. La primera es farà demà dimecres dia 4 de març, a les 18.00 h de la tarda i es tracta d’una passejada exploratòria.

El punt de reunió serà davant l’oficina de turisme i des d'allà es farà un recorregut de 2,5 km per diferents carrers de l’Espluga. Serà una passejada amb perspectiva de gènere per detectar les zones amb menys visibilitat, els carrers més foscos i altres elements que tenen a veure amb la percepció de la seguretat que tenen les dones de l’Espluga. És una activitat coorganitzada amb el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i és oberta a tothom.

La segona activitat es farà el mateix dia 8 de març, diumenge, al bar del Casal de l’Espluga a les 12.00 h del migdia, i consisteix en un Vermut Reivindicatiu. Es pretén que no sigui un vermut convencional sinó que també hi ha la possibilitat que qui vulgui podrà sortir a llegir un manifest, fer un discurs, cantar una cançó, etc. Hi haurà micro obert perquè tothom es pugui expressar i reivindicar-se.

En l’organització hi participen el bar del Casal, l'Agrupament Escolta i Guia l'Estornell, l'associació juvenil Auvënguen. Les PD Petes, seran les encarregades de posar la música i també participaran en l’acte diverses joves que han ajudat en l’organització. Aquest també és un acte obert a tots els públics. ​

"👚👞Les botigues de Montblanc surten al carrer per celebrar la Fira de la Ganga" "🎟A la venda les entrades pels actes principals de la Setmana Medieval de Montblanc"