GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’actor Francesc Orella serà a Montblanc aquest dissabte al passi de la pel·lícula '7 raons per fugir'

La projecció d'aquest film, que s’emmarca dins el Cicle Gaudí, tindrà lloc a les 19.45 hores al cinema del Casal
L'actor Francesc Orella serà aquest dissabte a Montblanc. | Cedida

 

El pròxim dissabte, dia 22 de juny, el Cinema del Casal Montblanquí de Montblanc acollirà una nova sessió del Cicle Gaudí de cinema. En aquesta ocasió, es projectarà la pel·lícula '7 raons per fugir' a les 19.45 hores, i el passi comptarà amb la presència d'un dels actors del film, Francesc Orella.

 

L’actor farà la presentació de la pel·lícula abans de la seva projecció, i en acabar, es realitzarà un col·loqui entre l’actor i el públic.

 

Aquest film, '7 raons per fugir', és una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat, partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l'extrem de les seves circumstàncies.

 

Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d'humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d'una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l'ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

 

La pel·lícula, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, compta amb les interpretacions d'Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Francesc Orella, Pepe Viyuela, Ramon Fontserè, Àgata Roca i Núria Gago, entre d'altres.

 

Francesc Orella, el ‘Merlí’ de TV3

Francesc Orella és un actor català de cinema, televisió, teatre i doblatge, recentment més conegut pel seu paper protagonista a la sèrie de Televisió de Catalunya 'Merlí'. Altres sèries conegudes de TV3 on ha aparegut són 'Estació d'enllaç' i 'Secrets de Família', així com a 'El comisario' a Telecinco.

 

L'any 2008 va obtenir un dels premis Max al millor actor protagonista per la seva participació a 'Un enemic del poble'. El mes de juny de l'any 2009 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Teatre per la interpretació contundent, singular, persuasiva, emotiva i impecable en muntatges teatrals de tots els registres.