Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Montblanc ja té el seu ‘ambaixador’ en la final a Capital del Turisme Rural 2019

Les 10 poblacions finalistes tindran una representació per motivar els votants. En el cas de Montblanc és un bloc de viatges que farà promoció del municipi
Montblanc ha acollit aquests dies la 'blogger' de viatges Sara Terrones. | Cedida

 

Fa unes setmanes que Escapada Rural, el portal líder en turisme rural té en marxa un concurs amb l'objectiu de nomenar la Capital del Turisme Rural de 2019. Montblanc és una de les 10 finalistes, seleccionades d'entre 215 candidates prèvies.

 

Escapada Rural ha adjudicat un ambaixador a cadascuna de les deu poblacions finalistes per tal de motivar els votants. Montblanc serà representada pel bloc de viatges ‘Viajar lo cura todo’. Precisament el passat cap de setmana l'Oficina de Turisme de Montblanc ha acollit la 'blogger' de viatges que hi ha darrere el bloc, Sara Terrones.

 

En una estada de cap de setmana ha tingut l'ocasió d'allotjar-se en un establiment rural de referència i llarga trajectòria, el Mas de la Planella de Prenafeta. Des d'aquest punt s'ha bellugat per molts indrets del municipi que fan de Montblanc una ‘Vila Amb Caràcter’ i aspirant a ‘Capital del Turisme Rural’.

 

La 'blogger' ha promocionat Montblanc per les xarxes socials

El programa de visites pretenia ser una barreja d'atractius monumentals i paisatgístics, combinats amb l'activitat local habitual i la descoberta de restaurants de la vila.

 

Els àpats es van realitzar a El Cortijo, El Call, 10mil400 i el Molí del Mallol. Es van fer visites a la vall del Brugent: a la casa d'agroturisme Mas de Caret a la Bartra i una petita excursió entre el Pinetell i l'Esqueix. Els esmorzars van tenir lloc al Forn de pa Joan i a Cal Xixonenc, on es va explicar l'activitat habitual dels dos establiments.

 

El vessant cultural va consistir en la visita enogastronòmica a Montblanc, al Museu del Pessebre, i per la coincidència amb el passat cap de setmana es va poder assistir a diversos actes com el concert d'orgue a Santa Maria, l'assaig de la llegenda de Sant Jordi i el correfoc de la colla infantil de diables Muralles de Foc. Durant el cap de setmana ja es va poder veure l'activitat de la 'blogger' a les xarxes.

 

Prendre part en aquesta final es veu des de l'Oficina de Turisme de Montblanc com una gran oportunitat de projecció. Aquest aparador singular ha estat valorat per tots els establiments que han col·laborat en aquesta estada com una bona promoció, ja que tots ells han ofert els seus serveis de forma gratuïta. Les votacions es poden fer fins al diumenge 28 d'abril a través del web d'Escapada Rural. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris