L'ANC recorda els polítics presos durant el Nadal

L'Assemblea Nacional Catalana inicia una campanya per penjar llaços grocs als balcons
Des de l'ANC s'anima a tothom a penjar un llaç groc al balcó de casa seva amb l'objectiu de denunciar la situació dels polítics catalans empresonats pel govern espanyol | CatalunyaDiari.cat

 

L'Assemblea Nacional Catalana de la Conca de Barberà ha iniciat una campanya aquesta setmana per recordar els polítics presos catalans sota el lema «Per Nadal no hi serem tots, us volem a casa. Penja el llaç al teu balcó». D'aquesta manera, des de l'ANC s'anima a tothom a penjar un llaç groc al balcó de casa seva amb l'objectiu de denunciar la situació dels polítics catalans empresonats pel govern espanyol.

 

Per tal d'omplir els balcons de llaços grocs, l'ANC Conca de Barberà posarà a la venda llaços grocs especialment adaptats per a ser penjats als balcons. El preu dels llaços és de 3 € i es podran adquirir als següents establiments:

 

Montblanc: es podran adquirir els llaços a la Perfumeria Vives i a la gasolinera Petro 7.

 

L'Espluga de Francolí: es podran adquirir els llaços a la Floristeria Civiflor, al Supermercat Coaliment Joan Poblet i a la Llibreria Papereria Índex.

 

Vimbodí i Poblet: es podran adquirir els llaços a la llibreria Guixots

 

Sarral: es podran adquirir els llaços a la Llibreria l'Studi

 

Rocafort de Queralt: es podran adquirir els llaços al Disbo Contijoch

 

l'ANC Conca de Barberà posarà a la venda llaços grocs especialment adaptats per a ser penjats als balcons | llaç groc

 

Mitjançant aquesta campanya, l'ANC Conca de Barberà expressa el seu suport vers els polítics presos i exiliats. Especialment vers Jordi Sánchez i Jordi Turull, que han iniciat una vaga de fam indefinida «per denunciar la inacció del Tribunal Constitucional davant dels seus recursos, fet que els impedeix accedir a la justícia internacional». Si voleu posar-vos en contacte amb l'ANC Conca de Barberà, ho podeu fer mitjançant el correu electrònic concabarbera@assemblea.cat.

"Tret de sortida de la Fira de Sarral" "Aquest Nadal, espectacles i grans descomptes a les botigues de Montblanc!"