Apareixen diversos gats amb signes de tortura pels carrers de Montblanc

L'Associació Montblanc Gat i Gos ho ha denunciat a través de les xarxes socials
Alguns dels gats s'han trobat amb orelles tallades, potes trencades i ulls enfonsats | Redacció

 

 

L'Associació Montblanc Gat i Gos ha denunciat a través de les seves xarxes socials la troballa de diversos gats pels carrers de la capital de la Conca de Barberà amb signes de tortura. Els animals han estat localitzats en diversos indrets del municipi, com al camí de Pira, a la zona de l'Estació o al voltant del col·legi Les Muralles.

 

Segons aquesta entitat animalista de Montblanc, fins al moment s'han trobat 4 gats amb signes evidents de violència i tortura, amb les orelles tallades, algunes potes trencades i els ulls enfonsats. De moment, es desconeix qui és l'autor d'aquest delicte i què l'hauria motivat a torturar els animals.

 

Des de Montblanc Gat i Gos s'ha condemnat l'atac i s'ha fet una crida ciutadana per tal de saber nous detalls dels fets, amb la finalitat de poder identificar l'agressor dels gatets i poder fer la pertinent denúncia. En aquest sentit, s'ha habilitat un telèfon de contacte (698363026) per tal que qualsevol persona pugui aportar informació nova sobre el tema.

 

Troben dos cadells de gos morts abandonats davant la protectora d'Amposta

Aquest matí hi ha hagut una altra troballa macabra a Amposta. L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre ha denunciat que algun individu ha abandonat una caixa amb tres cadells de gos la passada nit. La persona ha deixat la capsa amb els animals davant de la protectora, ubicada a tocar de la carretera C-12, a Amposta. Dos dels gossos, però, malauradament han mort atropellats. Per sort, un tercer cadell ha pogut sobreviure i ja està en una casa d’acollida.

 

Des de l’associació animalista denuncien que la persona «no hagi donat la cara» i no hagi «demanat ajuda com toca», fent les coses «d’amagat». En comptes d’avisar els responsables de la protectora, l’individu ha deixat la capsa a tocar de la carretera, on algun vehicle ha topat contra la capsa accidentalment, matant els animals i deixant una horrible imatge a tocar de la via.