Reprenen la recerca dels desapareguts durant els aiguats a la Conca de Barberà

Un total de sis dotacions canines voluntàries revifen una operació que ja s'havia suspès fa una setmana
Pla general del veí de Montblanc que ha perdut completament la casa amb piscina que tenia en un marge del riu Francolí | ACN

Una setmana després que els Bombers decidissin suspendre la recerca de les tres persones que encara estan desaparegudes des dels forts aiguats de la Conca de Barberà del mes passat, aquest dissabte han anunciat que reprenen les operacions de la mà de sis dotacions canines, totes elles voluntàries i especialitzades en aquestes tasques.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Cinc d'elles són de Castelló, i l'altra és una unitat que pertany als Mossos d'Esquadra. Els animals recorreran diferents sectors entre les localitats de l'Espluga de Francolí i Picamoixons, on els experts creuen que podrien trobar alguna pista que els apropi als cossos de les persones encara desaparegudes des de la riuada.

També et pot interessar

"📚 AGENDA: Arriba una nova edició de la Festallibre de Montblanc" "🔴OFERTA DE FEINA: Una coneguda empresa de TGN ofereix 50 llocs de feina"